17-08-2017, 11:22 AM
سلام بر شما
یک مهندس نرم افزار به هر صورت میتواند الگوریتم بنویسد و برنامه نویسی کند. شما باید حداقل به اندازه یک مهندس نرم افزار به موضوعات مسلط باشید تا بتوانید برای ارشد استاد مربوطه را راضی کنید.
هرچه سریعتر تغییر رشته صورت بگیرد بهتر است، به هر حال صرف علاقه نمیتوان استاد را راضی کرد و باید توانایی خود را اثبات کنید.
به صورت کلی ریاضیات در برنامه نویسی کاربری است، حداقل به آن میزان تفکر نیاز است. @Babak
در ایران یا خارج از ایران؟
در خارج از ایران مدرک و سن اهمیت کمی دارند و صرفا تسلط موضوع بر فرد سنجیده میشود، هرچند در ایران نیز به جز مشاغل دولتی، هیچ شرکت خصوصی به مدرک شما به جز وجود آن اهمیتی نمیدهند، آن ها فرضا یک برنامه نویس مسلط به جاوا اسکریپت نیاز دارند و اگر ایران لیسانس ادبیات هم داشته باشد مهم نیست، اما باید به موضوع کاری اعلام شده تسلط داشته باشد.
(16-06-2016, 08:30 AM)ssmirebrahimi نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیز.اگر علاقه مند باشید، صرفا با بیان این موضوع و قطعا ارائه نمونه کار میتوانید در رشته مورد علاقه خود ادامه تحصیل بدهید.
بنده متولد 73 هستم، از کودکی به کامپیوتر علاقه مند بوده و الان هم به چندین نرم افزار و زبان نرم افرازی مسلط هستم. پروژه های تحت وب و ب سایت بسیار زیاد انجام داده ام و تسلط کامل به جاوااسکریپت / پی اچ پی و دیگر زبان های تحت وب دارم.
هم اکنون در حال تحصیل مقطع کارشناسی در رشته مهندسی صنایع در دانشگاه آزاد تهران جنوب هستم. علاقه مند هستم تا در رشته های کامپیوتری در یکی از دانشگاه های معتبر دنیا، تحصیل کنم.
فکر میکنید با توجه به تغییر رشته؛ چقدر می تواند این مساله در پذیرفته شدن من موثر باشد؟ و در این راستا چه کارهایی رو باید انجام بدم؟
به دنبال چند مدرک ماکروسافت نظیر MOS , MTA و مهم تر از همه MCSD هم هستم و احتمالا می توانم آن ها را قبل از پذیرش اخذ کنم.
-
باتشکر فراوان از راهنماییتان!
یک مهندس نرم افزار به هر صورت میتواند الگوریتم بنویسد و برنامه نویسی کند. شما باید حداقل به اندازه یک مهندس نرم افزار به موضوعات مسلط باشید تا بتوانید برای ارشد استاد مربوطه را راضی کنید.
(13-08-2017, 12:17 AM)farsang نوشته: سلام دوستان .بنده الان کاردانی برق دارم. مدتی هست دارم فکر میکنم به جای برق ،کامپیوتر-نرم افزار رو ادامه بدم و تا جایی که اطلاع دارم در کاردانی به کارشناسی و همچنین کنکور ارشد می تونم تغییر رشته بدم و برم نرم افزار.بعد از ارشد خیر، اما برای ارشد بله، ممکن است مشکلاتی پیش بیاید.
حالا می خواستم بپرسم تغییر رشته چیز خیلی بدی تو رزومه ادم به حساب میاد؟ یعنی مثلا اگه بعد از اینکه ارشدم رو گرفتم خواستم پذیرش بگیرم ممکنه به مشکل بخورم باسه اینکه مثلا دو سال اول یا کارشناسی چیز دیگه ای خونده بودم؟
فکر میکنید تغییر رشته در کاردانی به کارشناسی بهتر باشه یا ارشد؟
کسانی رو میشناسید تغییر رشته داده باشن و در رشته جدید هم موفق شده باشن. مخصوصا در زمینه تحصیلات تکمیلی و دکتری؟
هرچه سریعتر تغییر رشته صورت بگیرد بهتر است، به هر حال صرف علاقه نمیتوان استاد را راضی کرد و باید توانایی خود را اثبات کنید.
(13-08-2017, 07:30 PM)farsang نوشته: ادامه در رشته برق رو به کسی که به مدار علاقه نداره و ریاضیش هم قوی نیست توصیه می کنید؟خیر.
(13-08-2017, 07:37 PM)farsang نوشته: همچنین چند سوال دیگه هم دارم جواب بدید ممنون میشم.نوشتن الگوریتم ها به ریاضیات نیاز دارد.
دروس تخصصی کامپیوتر تا چه حد محاسباتی هست و به چه سطحی از ریاضیات باسه فهمیدنش نیاز هسش؟
دروسی مثل نظریه زبان ها و ماشین ها و ساختمان داده ها مثلا کجا کاربرد داره؟
به صورت کلی ریاضیات در برنامه نویسی کاربری است، حداقل به آن میزان تفکر نیاز است. @Babak
(15-08-2017, 02:35 PM)farsang نوشته: سلام. لطفا من را هم راهنمایی کنید. متاسفانه زمان زیادی برای تصمیم گیری ندارم.
یعنی باسه کار پیدا کردن بهتره یه لیسانس کامل تو رشته ای بگیرم که تجربه ی زیادی و علاقه ای در اون ندارم. یا دو سال کارشناسی رو چیزی بخونم که الان در اون زمینه کار میکنم (الان بیشتر روی برنامه نویسی و همچنین طراحی و توسعه سایت و برنامه های وب متمرکز هستم).
البته در هر صورت میدونم باید ریاضیم رو تقویت کنم.
در ایران یا خارج از ایران؟
در خارج از ایران مدرک و سن اهمیت کمی دارند و صرفا تسلط موضوع بر فرد سنجیده میشود، هرچند در ایران نیز به جز مشاغل دولتی، هیچ شرکت خصوصی به مدرک شما به جز وجود آن اهمیتی نمیدهند، آن ها فرضا یک برنامه نویس مسلط به جاوا اسکریپت نیاز دارند و اگر ایران لیسانس ادبیات هم داشته باشد مهم نیست، اما باید به موضوع کاری اعلام شده تسلط داشته باشد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید