17-08-2017, 12:10 PM
(05-08-2017, 02:30 AM)hamidwesker نوشته: سلام خوبی
یه سوال اگه من بخوام کیس کامپیوتر برای یکی از کشورهای اروپا برای استفاده شخصی ارسال کنم
ایا لازم نيازبه برای ارائه مجوزترخيص از وزارتخانهها و سازمانها بگیرم
ایا این مثل وسایل برقی یا کنسول یا تلویزیون یا کامپیوتر استفاده شخصی میشه ایا لازم به مجوز است یا نه
.......................................................................................................................................................................................................
اگه کامپیوتر از طریق پست ارسال بکنی به خارج چک میکنن چی در کامپیوتر داری ایا اداره پست اجازه داره داخل جعبه را باز کند یا نه چک کنن
ایا اگه قبول نشود برای ارسال به صاحب اصلی برمرگردونن یا ضبط میشه ؟؟؟
از چه طریق پست باید فرستاد که چک نشود مطمئن باشه
سلام،
از نظر تکنیکی اگر کامپیوتر شما از کارت گرافیک مجزا یا خنک کننده پردازنده مرکزی استفاده کند، بدون شک اعلام میکنم که در اولین پرتاب، مادر برد شما از وسط نصف خواهد شد.(چمدان های مخصوص پرواز با هواپیما گران قیمت و بسیار محکم هستند تا از شکسته شدندر این پرتابها سال بمانند).
دوما، هارد درایوها شدیدا (حتی در حالت shut down که هد از دیسک فاصله دارد نیز) به ضربه حساس هستند و بد سکتور و یا از بین رفتن کلی اطلاعات شما امکان پذیر است.
سوما اگر سیستم شما یک سیستم گیمینگ چند میلیون تومانی است، آن را دمونتاژ کنید، تمام قطعات را درون جعبهها برگردانید و با خیال راحت تمامی جعبه ها را ارسال کنید، ضمنا خود کیس (کیس خالی) را ارسال نکنید که به دلیل ابعاد به صرفه نیست.
چک کردن کیس که مساله حادی نیست، چند ماژول رم و پردازنده و مادر برد که نگرانی ندارد، اگر نگران هارد درایو و اطلاعات موجود در آن هستید، آن را شیپ کنید و یا از طریق اینترنت اطلاعات را ارسال کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید