18-08-2017, 09:02 AM
(17-08-2017, 12:41 PM)nox نوشته: با سلام
من برای مستر رشته مهندسی کامپیوتر میخوام اپلای کنم... از اونجاییکه گرفتن فاند تو این مقطع امکان پذیر نیست و یا شرایط خیلی بالایی می خواد ، بدون فاند اقدام میکنم. بر اساس تجربیات و گفته های دوستان ، با این شرایط گرفتن ویزا سخت تر میشه ، بنابراین انتخاب دانشگاه خوب خیلی مهمه.. دوستان اگه ممکنه در انتخاب دانشگاه راهنمایی کنید..
از راهنماییتون سپاسگزارم.
دانشگاههای امریکا رتبهبندی (رنکینگ) دارند و شما بر اساس این رتبهبندی در رشتههای مختلف میتونید تا حد خوبی از کیفیت این دانشگاهها اطلاع پیدا کنید. این رتبهبندیها رو دوستان در فروم قرار دادهاند. به عنوان مثال برای رشته کامپیوتر میتونید به فایلی که در این پست قرار داده شده مراجعه کنید. شاید بشه گفت هر چه رتبه دانشگاهی که ازش پذیرش میگیرید بهتر باشه، شانس گرفتن ویزای شما هم بیشتر خواهد بود، اما گرفتن ویزا چندان روال مشخصی نداره و قطعیتی درش نیست. اونچه که از دست شما برمیاد اینه که سعی کنید تا حد ممکن از دانشگاه بهتری پذیرش بگیرید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.