18-08-2017, 12:54 PM
(18-08-2017, 01:39 AM)anahita111 نوشته: چقدر خوب بود اگر شما بخشی رو برای اعتبار سنجی این موسسات اختصاص میدادید . امروز در حال جستجوی موسساتی بودم که برای کشور های امریکا - کانادا - استرالیا اقدام میکنن و با موسسه دانش کسری در گوگل آشنا شدم که ظاهرا موسسه معروفیه اما در صفحات بعدی گوگل با وبسایتی مواجه شدم که خیلی به شک انداخت من رو . ظاهرا یکی از افرادی که قبلا با این موسسه قرارداد داشته این وبسایت رو راه اندازی کرده و از تجربیاتش نوشته که خیلی ناراحت کنندست .
خب اینطوری که نمیشه به هیچ کدوم اعتماد کرد ! دوستان حتما تجربه این فرد رو بخونید بنده خدا معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن رفته هزینه کرده سایت زده
هدف ایجاد آکادمیا کمک به افراد به صورت رایگان است و نه چیز دیگر.
ادمین این فروم در ایالات متحده هستند، فارغالتحصیل یک دانشگاه عالی در آمریکا و کارشناسی ارشد را هم در دانشگاه شریف گذراندهاند. (بر روی علامت کلاه کنار اسم هر کدام از افراد فروم که کلیک کنید (یا تپ کنید اگر از موبایل استفاده میکنید، میتوانید نتایج پذیرش ایشان را مشاهده کنید و بر روی ذرهبین که کلیک کنید (یا تپ کنید) میتوانید سابقه تحصیلی و رزومه آن کاربر یا مدیر را مشاهده کنید،)
از مدیران هم افرادی در آمریکا و افرادی در سایر نقاط دنیا حضور دارند که فرایند اپلای و دریافت فاند و مراحل ویزا را خودشان انجام دادهاند.
افرادی امثال من هم که در ایران هستند راه را از این افراد فرهیخته و مجرب فراگرفتهاند و به سایر دوستان در زمینه اپلای و ویزا کمک میکنند.
این فروم علیرغم دربرداشتن هزینه به صورت رایگان فعالیت میکند، به آدرس وبسایت نگاه کنید، https://academiacafe.com این وبسایت از پروتکل امن https استفاده میکند که وبسایتهای با امنیت بالا و مهم همانند بانکها از آن بهره میبرند.
ما هم به صورت داوطلبانه در این فروم حضور داریم و حضور ما هیچ منفعت مادی برای ما ندارد و منتی هم نبوده و نیست، خود ما به راحتی میتوانیم از این موسسات راه بیاندازیم و درآمدهای نجومی کسب کنیم، اما این کار را انجام نمیدهیم و هرکس به اپلای فکر میکند را به این فروم دعوت میکنیم تا به صورت رایگان از اطلاعات بهرهمند شود،
زمانی که ما بارها اعلام کردهایم که برای دریافت پذیرش (همراه با کمک هزینه تحصیلی ((فاند یا اسکالرشیپ)) و حتی ویزای خود هیچ نیازی به هیچ کس نیست و فقط خود شما به شخصه میتوانید صفر تا صد پذیرش و ویزای خود را انجام دهید، چه دلیلی میتواند وجود داشته باشد که شما به موسسات مراجعه کنید؟
اپلای، ویزا و موارد مشابه یک مسئله ساده است که یک سیر مشخصی دارد و مسئله بسیار پیچیده حقوقی نیست که به وکیل نیاز داشته باشید، آیا برای دریافت گذرنامه به وکیل مراجعه میکنید؟ یا برای خرید یک اتومبیل یا دریافت مجوز کاری؟
خیر این کارها یک سیر اداری ساده دارند که با اطلاع از آن به راحتی میتوان به هدف رسید، مثلا برای دریافت گذرنامه چند قطعه عکس، کارت پایان خدمت، شناسنامه، کارت ملی، وجه و چند فرم و مورد نیاز است که به راحتی میتوان آن را پر کرد. اما اگر دچار مسئله حقوقی شدید، آنوقت به وکیل نیاز دارید.
اپلای و دریافت ویزا هم چند مدرک میخواهد و پر کردن آنلاین چند فرم، که اصلا کار سختی نیست، بارها توضیح داده شده، شما هم اگر سوالی داشتید بپرسید ما پاسخ میدهیم، چه نیازی به وکیل و یا واسطه برای انجام این کار دارید؟
متاسفانه عدم آگاهی برای ما ایرانیها بسیار گران تمام میشود، مثلا مهاجرت با هزینه بسیار کمتر از هزینهای که دلالها برای مهاجرت غیر قانونی دریافت میکنند، میتوان از راه قانونی مهاجرت کرد. امیدوارم که خودتان را باور داشته باشید و گرهای که با دست باز میشود را با دندان باز نکنید.
من نوعی اگر نتوانم به شخصه با استاد و دانشگاه ارتباط برقرار کنم، با استفاده از راهنماییهای این فروم که پارس زبان است، در کشور خودم نتوانم با این امکانات یک سیر اداری ساده را بپیمایم، در آینده در یک کشور غریبه با زبان غیر پارسی چگونه میتوانم بر مشکلات غلبه کنم؟
آیا این موسسات برای شما مسکن دانشجویی نیز فراهم میکنند؟ آیا در خارج از کشور هم به شما کمک خواهند کرد؟ بحث دریافت شماره اجتماعی، پزشک، مجوز، اقامت و هزار مسئله دیگر را هم میخواهید به افراد دیگر بسپارید؟
با انجام این کارهای توسط شما، خودتان را برای سایر مسائل پیش رو در آن کشور آماده کنید و از این منابع استفاده کنید.
با احترام
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید