18-08-2017, 01:19 PM
(18-08-2017, 01:39 AM)anahita111 نوشته: چقدر خوب بود اگر شما بخشی رو برای اعتبار سنجی این موسسات اختصاص میدادید . امروز در حال جستجوی موسساتی بودم که برای کشور های امریکا - کانادا - استرالیا اقدام میکنن و با موسسه دانش کسری در گوگل آشنا شدم که ظاهرا موسسه معروفیه اما در صفحات بعدی گوگل با وبسایتی مواجه شدم که خیلی به شک انداخت من رو . ظاهرا یکی از افرادی که قبلا با این موسسه قرارداد داشته این وبسایت رو راه اندازی کرده و از تجربیاتش نوشته که خیلی ناراحت کنندست .من نمی دونم اصلا چرا چنین موسسه هایی وجود دارند یا چرا بعضی از دوستان فکر میکنند نیازی به این موسسه ها هست. بارها دوستان با تجربه تر در مورد این موسسه ها هشدار داده اند اما بازم پیش میاد بعضی دوستان سوال میپرسند یا راهنمایی می خواهند حالا یک بار هم منه بی تجربه توضیح میدم شاید مفید واقع شد
خب اینطوری که نمیشه به هیچ کدوم اعتماد کرد ! دوستان حتما تجربه این فرد رو بخونید بنده خدا معلوم نیست چه بلایی سرش آوردن رفته هزینه کرده سایت زده
((پیشاپیش از جملاتی که در ادامه می خونید عذرخواهی میکنیم ))
بند کم سن ترین و بی سواد ترین و بی تجربه ترین فرد این انجمن هستم((24 سالمه و کاردانی دارم)) دوستان پر کردن 4 تا فرم و گرفتن وقت سفارت نیاز به کمی دانش زبان انگلیسی داره اگه نمی تونید اسم خودتونا به انگلیسی بنویسید من اکیدا توصیه می کنم که اصلا از فکر تحصیل خارج از کشور بیاید بیرون یا اینکه اول زبان یاد بگیرید.اما اگه می تونید بنویسید خوب خودت کار به این مهمی را انجام بده آخه چه کاری مهم تر از تحصیل و آینده شماست؟؟؟ چطور بعضی از دوستان می گوید وقت نداریم؟؟ بزرگترین تصمیم شما برای آینده تحصیلی شغلی و زندگی شما در یک کشور خارجی همینه الانه چه چیزی مهمتر از این مسئله برای یک شخصی که قصد تحصیل در خارج از کشور را داره می تونه وجود داشته باشه؟!!!!
توی این سایتی که این دوست عزیزمون معرفی کردند یه جمله بود:
((البته موسسه هرگز بطور شفاف دلیل رد شدن درخواست را به مشتریان توضیح نمی دهد و همچنین به هیچ وجه به مشتریان اجازه نخواهند داد تا پرتال دانشگاه را شخصا چک کنند))
همین کافیه تا یه عاقل بفهمه چی به چیه
و یه چیز دیگه هم بگم اول اینکه برا کار به این مهمی خودتون باید وقت بزارید ولی اگه حالا به هر دلیلی نمیشه، این کار را به چنین موسسه های نسپارید می تونید بدید خواهر یا برادرتون یا کسی که اطمینان دارید براتون انجام بده من خودم برای یکی از اقوام این کار را انجام دادم البته ایشون را قبل هر کاری یا ایمیلی چیزی در جریان قرار میدادم و بیشتر میخواستم با روند کار آشنا بشم که می تونم بگم اصلا کاری نداره.((شاید حجم کار بالا باشه ولی نیاز به علم فیزیک کوانتوم ندارید به خدا))
درمورد هرچیزیم که اطلاع ندارید کافیه سرچ کنید هرچند خوندن مطالب این انجمن شما را از هر گونه سرچ و جستو جو معاف میکنه.
زمان پول و انرژی خودتونا با این موسسه ها به هدر ندید
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok