18-08-2017, 08:52 PM
(18-08-2017, 02:10 PM)Razi131322 نوشته: سلام عزیزان. عاجزانه خواهش میکنم در مورد این سوال یه خورده راهنمایی کنید. من کارشناسیم پیام نور بودم و الان ارشد سراسری ترم دوم ام. مدرک موقت کارشناسی پیام نور رو دارم و میخوام ارشد اینجا رو انصراف بدم و برای یه دانشگاه بدون شهریه تو اروپا(رنکش مهم نیست ولی کشورش حتمن باید سیستم آموزش راینگان داشته باشه) اقدام کنم از الان میتونم استارت رو بزنم برای پاییز آینده. مشکل زبان ندارم و میتونم همین الان آیلتس ثبت نام کنم و 6.5 7 بگیرم چون خیلی وقته زبان کار میکنم و ترجمه پولی و اینا هم کردم. انتظار فاند هم ندارم در صورت رایگان بودن دانشگاه. 1. آیا این امکان رو دارم که ارشد اینجا رو بیخیال شم، پذیرش خارج بگیرم، نظام وظیفه گیرنمیده؟ 2. خواهش میکنم یه حدود قیمت بدید تا بدونم چقدر باید هزینه کنم. مدرک پیام نورم که آزاده، 15 میلیون برای نظام وظیفه بزارم، اونجا چقدر باید هزینه کنم؟ اگر حساب کنیم که یه کار جزئی هم پیدا کنم. خواهشآ خوآهشا در مورد کشور(بدون شهریه) و هزینه ها راهنمایی کنید. یه دانشگاه خیلی معمولی هم باشه توی آلمان یا فرانسه یا دانمارک یا هر جای رایگان دیگه فقط میخوام ارشد رو اونجا ادامه بدم. واضحتر بگم: فعلآ هدف اصلی من هزینه هست تا سطح تحصیلی
راستی دوستان، من قصدم فاند گرفتن نیست، میخوام بخشی از هزینه ها رو خودم بدم و بقیه ش رو اونجا کار نیمه وقت بکنم. با این اوصاف پس نباید زیاد سختگیری بکنن توی پذیرش، درسته، چون من رزومه ایی ندارم، معدلم 15/50 و فقط میتونم رو زبانم مانور بدم