19-08-2017, 09:09 PM
(19-08-2017, 08:11 PM)Torkan نوشته: درود
خب نه کانادا رو فراموش کنید. دیگه بحث اینکه ارشد فاند گرفتن از همون اول کاریست بس سخت رو کنار میزارم. مگر چند کشور محدود.
اولا یه نکته بگم. اقامت دایم در حین تحصیل رو فراموش کنید شدنی نیست. بعد تحصیل هم اروپا اقامت گرفتن راحت نیست. باید چند سال کار کنید بعد مالیات بدید و بعد بیمه رد بشه تا بهتون اقامت بدن. شما حداقل 5 سالی در نظر بگیر متوسط.
با این بودجه من ترکیه و ایتالیا و بعد المان(در صورت اینکه کار پیدا بشه براتون) چون المان همون اولش این پولی که شما دارید رو قبضه میکنه! پس اندکی ریسک داره. اینطور بگم اگر کلا المان کار پیدا نشه باید متوسط 600 یورو کم کم در شهرهای بزرگ خرج کنید که خب کلا میشه 60 میلیون کف!
درسته آلمان ظاهرا 8000تایی رو بلاک میکنه خورد خورد میده بهت. خودم از ترکیه خوشم نمیاد، اونجور غربی نیست و شرقی شرقی هم نیست. به نظرتون اگه 35 میلیون رو بگذارم روی ایتالیا و حالا یه کار جزئی پیدا کنم+ اون بورس دولتی که فرمودید ارزش داره؟ چون بهرحال ایتالیا هم ایتالیاست و کشور عقب افتاده ایی نیست.( از اتریش، سوئیس بلژیک، فرانسه چیزی نگفتید، به نظرتون مناسب من نیستن؟ چون یه المنتری فرانسه هم بلدیم و بیسش رو دارم) حالا اون بحث اقامت رو اگه تو پرانتز بزاریم، فکر میکنم اگه بعد از اتمام ارشد از همونجا برای کانادا یا آمریکا اقدام کنم، باز بیشتر به نفعه تا از اینجا، کلیت نظر شما چیه؟ اون پون هایی که گفتم در مقابل هزینه ها میچربه؟ چون به هر حال شما تجربه مستقیم داشتی(داری)؟