19-08-2017, 09:29 PM
(19-08-2017, 09:09 PM)Razi131322 نوشته: درسته آلمان ظاهرا 8000تایی رو بلاک میکنه خورد خورد میده بهت. خودم از ترکیه خوشم نمیاد، اونجور غربی نیست و شرقی شرقی هم نیست. به نظرتون اگه 35 میلیون رو بگذارم روی ایتالیا و حالا یه کار جزئی پیدا کنم+ اون بورس دولتی که فرمودید ارزش داره؟ چون بهرحال ایتالیا هم ایتالیاست و کشور عقب افتاده ایی نیست.( از اتریش، سوئیس بلژیک، فرانسه چیزی نگفتید، به نظرتون مناسب من نیستن؟ چون یه المنتری فرانسه هم بلدیم و بیسش رو دارم) حالا اون بحث اقامت رو اگه تو پرانتز بزاریم، فکر میکنم اگه بعد از اتمام ارشد از همونجا برای کانادا یا آمریکا اقدام کنم، باز بیشتر به نفعه تا از اینجا، کلیت نظر شما چیه؟ اون پون هایی که گفتم در مقابل هزینه ها میچربه؟ چون به هر حال شما تجربه مستقیم داشتی(داری)؟
نظر من رو میخواین؟
اروپا جای مناسبی نیست برا اقامت خیلی. اگر مشکل هوا ندارید کانادا بهتره و آمریکا هم که خوبه.
برا ارشد بله موافقم باهاتون
ایتالیا این هزینه کافی اگر بورس دولتی بگیرین زیاد هم هست. ولی یه چیزی بگم. ایتالیا رو خیلی فکر نکنید پیشرفته هست. اولا خیلیا انگلیسی بلد نیستن . ولی حداقل میدونین بلد نیستن وگرنه چه فایده آلمان خیلیا بلدن ولی سخت جواب میدن. من بحثم جامعه هست نه محیط کوچکی مثل دانشگاه!
فرانسه رو هم اگر رایگان باشه بهش میتونید فکر کنید. بقیه کشورها اکثرا شهریه دار هستن از سال 2012 و 2014 به بعد.
با در نظر گرفتن ریسک کار پیدا نکردن من ایتالیا رد میتونم برا ارشد پیشنهاد بدم. فرانسه رو هم تحقیق کنید
ولی یه چیزی بگم این رو آویزه گوش کنید
اینکه من میرم به امید کار حتی با وجود کار پیدا کردن خیلی فرضیه درستی نیست. ااین رو یادتان نره هدف اول شما درس هست و ویزآ تون دانشجویی
هچه کس هم به جای شما درس نخواهد خواند. امیدوارم منظورم رو گرفته باشید
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.