21-08-2017, 09:27 AM
(06-05-2017, 08:43 PM)Sa Rezaei نوشته: ممنون میشم راهنمایی کنید که کدام دانشگاه در اروپا برای دریافت فاند در مقطع PhD برای بنده مناسب می باشد.معدل کارشناسی شما مناسب و معدل ارشد شما بسیار خوب است و با توجه به نمره آیلتس و مقاله ISI به نظر من برای بیشتر دانشگاههای اروپا امکان اپلای برای شما وجود دارد، با اساتید دانشگاه مورد نظر مکاتبه کنید و ایشان شما را راهنمایی خواهند کرد.
کارشناسی مهندسی شیمی-دانشگاه صنعتی بابل معدل 15.44
کارشناسی ارشد مهندسی شیمی-دانشگاه تربیت مدرس معدل 18.44
آیلتس 7
1 مقاله ISI با IF=2
شاگرد اول در مقطع کارشناسی ارشد.
(07-07-2017, 06:03 PM)abbas98 نوشته: سلام دوستانسلام
رشته لیسانس: شیمی کاربردی از پیام نور با معدل 13/81
رشته ارشد: مهندسی شیمی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 15/02
زمینه تحقیقاتی:محیط زیست و تصفیه پساب
مقاله:یک مقاله آی اس آی در بهترین مجله دنیا در زمینه محیط زیست (water research) با ایمپکت 7 که مقالات بهترین دانشگاههای دنیا از جمله استنفورد در اون چاپ میشه... نویسنده اول هم خودم هستم.
برای کدام کشور و چه محدوده رنکینگی از دانشگاهها برای دکترای مهندسی شیمی شانس پذیرش دارم...
سال اول دکترای دانشگاه شیراز هم هستم.
خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید چون اطلاعات کمی در این زمینه دارم.
سپاس فراوان
با توجه به معدل شما فقط باید با اساتید چند دانشگاه مکاتبه کنید و بهترین کار هم یافتن استادی است که در راستای مقاله شما کار میکند و به دانشجو در آن زمینه نیاز دارد.
(21-08-2017, 03:13 AM)roxan.mrf نوشته: سلام بنده ازرشد دانشگاه امیرکبیرمبا معدل ۱۶.۵ و کارشناسیم هم ۱۷.۵ از دانشگاه سراسری گرگان رشتم هم مهندسی پلیمر هست. تا آیلتس ۷ میتونم بگیرم چون زبانم خوبه و اینکه زبان فرانسه هم ب۲ دارم. فکر میکنم ۳ تا مقاله از پروژم بیرون بیاد کسی میدونه چقدر شانس پذیرش دارم و فاند میتونم بگیرم یا نهسلام
با مقاله ISI و آیلتس 7 احتمال دریافت پذیرش بالا است و معمولا در مقطع دکتری کمک هزینه تحصیلی به صورت پیش فرض وجود دارد. دانشگاههای مورد نظر را انتخاب کنید و مکاتبه را شروع کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید