(20-08-2017, 03:59 PM)fatima204 نوشته: دوستان اگر دانشجوی دکترای روزانه باشیم میتونیم مدرک ارشدو با پول آزاد کنیم
من ریز نمرات ترجمه رسمیمو با هر ترفندی بود گرفتم اما شنیدم برای ثبت نام در دانشگاه مقصد (با فرض قبولی ) باید دانشنامه ارشد باشه . درسته؟ میشه با پول آزادش کردیا باید انصراف بدم بعد؟
دوست عزیز آزاد کردن ریزنمرات رسمی و دانشنامه همزمان هست و من مطمئن نیستم با هر ترفندی که به کار بردین ریزنمرات رسمی رو به شما داده باشند. اگر راهکار و ترفندتون قانونی بوده لطفا اینجا هم به اشتراک بگذارید تا سایر دوستان هم استفاده کنند. اما پاسخ سوالاتتون:
1- بله، شما می تونید حین تحصیل در دوره روزانه، مدارک مقاطع قبل رو با پرداخت پول آزاد کنید. مانعی نیست.
2- برای اغلب دانشگاه ها می تونید با ریزنمرات غیررسمی هم اپلای کنید اما پس از پذیرفته شدن، از شما دانشنامه و ریزنمرات رسمی رو خواهند خواست. ممکنه قبل از صدور نامه رسمی پذیرش درخواست بشه و یا مهلتی داده شه که طی اون باید ارائه بدید.
3- اگر از دوره دکترا انصراف بدین، احتمال زیاد جریمه خواهید شد. من افراد زیادی رو می شناسم که حین تحصیل در دوره دکترا پذیرش گرفتند، اما انصراف رسمی ندادند. فقط دوره رو رها کردند. که قاعدتا در این حالت، مدارک مقاطع قبل فقط با پرداخت هزینه می تونه آزاد شه نه از روش عدم کاریابی و یا ارائه سابقه کار.
(21-08-2017, 09:38 AM)automotive نوشته: دانشگاهی که در آن تحصیل میکردم در ازای دریافت سفته (اگر مبلغ را اشتباه نکنم) 1 میلیون تومانی دانشنامه مقطع قبلی شما را برای مدت 24 ساعت در اختیار شما قرار میداد، من از قوانین آزاد سازی مدارک بی اطلاع هستم و سایر دوستان بهتر شما را راهنمایی خواهند کرد.
برای این موضوع سوال کنید و اگر این امکان وجود داشت، با دارالترجمه صحبت کنید که یک روز باید مدرک شما را ترجمه کنند (اصل مدرک را به آنها نشان بدهید و فکر کنم یک کپی برای ترجمه کافی باشد و اصل را فقط برای اطمینان نگاه میکنند.
بعدا هم دوباره با سفته دانشنامه را دریافت کنید و از کشور خارج کنید که بسیار ارزانتر از خرید مدرک است!
پی نوشت: فکر نمیکنم در هیچ مرحلهای از این راه نیازی به انصراف وجود داشته باشد، شاید اشتباه میکنم، اما تا ویزا را دریافت نکردهاید انصراف ندهید (پس از آن نیز در صورت لزوم انصراف بدهید).
دوست خوبم، خواستم در مورد ترجمه رسمی مدارک این رو یادآور بشم که برای ترجمه رسمی دانشنامه و ریزنمرات، مدارک باید مهر تایید وزارت علوم رو داشته باشه. گرفتن تاییدیه وزارت علوم، معمولا چندین هفته طول می کشه و نمیشه یک شبه ریزنمرات رو گرفت و ترجمه کرد و پس داد. مگراینکه منظور شما ترجمه غیررسمی باشه که در این صورت با ریزنمرات لاتین غیررسمی دانشگاهها تفاوتی نداره و فکر می کنم آیتم دوم منطقی تر و کم دردسر تر باشه.
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو.