22-08-2017, 02:58 AM
(19-08-2017, 10:15 PM)Torkan نوشته: متوجه هستم
بورس دولتی ایتالی شرایط نمیخواد. مدارک اماده میکنید که درامدتون پایینه و 98 درصد ایرانی ها میگیرن.
منبع؟
همین وبسایت آکادمیاکافه هست. برید بخش ایتالیا بورس استانی. باز سوال داشتید اونجا بپرسید
سلام مجدد. من کم کم دارم به جمع بندی میرسم. امروز مدرک و ریزنمرات رو گرفتم و دارم توی دانشگاه های ایتالیا و فرانسه سرچ میکنم. فرض کنیم که تو ایتالیا برنامه ارشد مناسب خودم رو پیدا کنم. کارها حل بشه و... یه چند تا سوال پراکنده هم دارم که ناگزیر همین جا میپرسم. 1. سفارت ایتالیا پول رو بلاک میکنه؟(توی سایت زده فقط گردش 5000 یورویی لازمه ، و چیزی در مورد بلاک نگفته) 2. بروس استانی که منوط به درآمد کفیل هست، یه ریسک به حساب نمیاد؟ امکان داره پاشیم بریم اونجا و بگن بورس نمیدیم(با وجود اینکه من شرایطش رو دارم) با توجه به او مسائل رکود و ریاضت اقتصادی؟ یه اطلاعات پراکنده هم خوندم که احتمال بخشش شهریه و اینها وجود داره(در این مورد اگه منبعی بدید ممنون میشم)3 چه شهرهایی رو در اولویت قرار بدم؟ جایی که امکان بورس دهیش بالا باشه و همچنین در صورت پیدا نشدن کار حتی المقدور از مبلغ اولیه خودم خرج نکنم و اتکام به بورس(فرضی) باشه؟مثلأ بولونیا با وجودی که تو حوزة من خیلی خوبه ولی شهر گرونیه.