دوستان سلام من نمره رایتینگ هم اومد که 4 شدم اول اینکه من براش تمرین زیادی نداشتم چون رایت تافل 29 شده بودم و البته که حدود 4 ماه از تافلم گذشته بود اما رایت issue رو مثل قسمت independent تافل نوشتم کلا 5یا 6 پاراگراف ، پاراگراف مقدمه ، نتیجه گیری دوتا پاراگراف موافق و دوتا مخالف شاید هم دوتا پاراگراف مخالف و یک موافق. ببخشید دقیقش یادم نمونده تمپلیت خاصی برای issue نداشتم دوتا جمله برای مقدمه یه دونه برای بادی دوم و یه جمله برای نتیجه گیری. ویدیو مگوش هم برای رایتینگ دیدم که مخصوصا برای ارگیومنت عالی بود، نمونه رایت هم سه چهارتا برای هر کدوم خونده بودم و از فایل pedu هم سی صفحه اولشو برای issue و چند صفحه هم برای آرگیومنت ، کلا فک کنم طرفای 500 تا نوشتم برای هرکدوم که برای issueاحتمالا بیشتر شده برای ساپورت نظرمم هی مثال از کشور خودمون میزدم ، سرجلسه 4 تا اشکال پیدا کردم که سه تاشو خوب مسئلرو باز کردم ویکیش کمتر توضیح دادم یه تمپلیتم درست کرده بودم که از چندتا رایت چندتا تیکرو بهم چسبونده بودم یا پارافریز کردم برای رایت کلا یه دوتا رایت برای خودم نوشتم و بعدش رفتم نمونشو خوندم که اشکالی که سمپل گرفته چیه اشکالی که من گرفتم چیه ، دیگه ننوشتم تا هفته قبل امتحان که سه تا ست پرینستون زدم بدون هیچ تمپلیتی که نمراتم به ترتیب ازمون اول 3, 4 کل 3.5 ازمون دوم 3/4 کل 3.5 و ازمون پرینستون سوم که 4/4 و کل 4 شدم من اصلا تصحیح گرامری نکردم اون ازمونارو و فقط کامنت مصحح هارو خوندم که نوشته بود همیشه برای اشکالی که میگیری راه های بهبود ارایه بده و در رایت مثال واقعی بزن نه abstract که فک کنم سر امتحان اینارو رعایت کردم و نمرم بالا رفت و اینکه من کلا ساده مینویسم گرامر سخت اصلا بلد نیستم کلا گرامرم زیاد خوب نیست لغت هم که فک کنم کلا دوتا لغت سخت نوشتم سر رایت پس در تافل و جی ار ای نه گرامر سخت میخوان نه لغت سخت ساپورت مهمه ، در نهایت رایت راحت میاد بالا و اصلا نگران نباشید اگر رایتتون ضعیف یه ماه هر روز یکی بنویسید و با گرامرلی چک کنید جملات مشکوک در نت بزنید درستش میاد روی ساپورت اوردن کار کنید این که هی یه موضوعو بسط بدین من کلا ذهنم خلاقیت نداره و توانایی بسط دادن بالقوش ضعیفه ولی میبینید که با تمرین میشه درستش کرد،من در هربادی هم کلا یکی دو جمله می گفتم در مورد دلیل بعد میرفتم سرمثال و بسطو روی مثال انجام میدادم و من فک کنم مخصوصا در رایت دوم غلط های پسو پیش زدن حروف داشتم بخاطر سرعت تایپ کردن ,ولی نمیدونم در نمره اثر داشته یا نه البته دوستان لطفا از روی نظر یک فرد برنامه ریزی نکنید شاید فردی رایتش ضعیف باشه و نیاز به تمرین خیلی بیشتری داشته باشه تجربه های مختلفو بخونید و بعد با توجه به بک گراند خودتون بهترین زمان و روشو انتخاب کنید در نهایت بازم از دوستان که راهنمایی کردن تشکر می کنم امیدوارم همتون نمرات عالی بگیرید
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.