سلام دوستان
من یه مدته برای اساتید ایمیل میزنم و ایمیلی هم که من میزنم تمپلیت نیست یعنی کاملا در ایمیل وِیژگی های خاص مربوط به تحقیقات استادو ذکر می کنم در مورد مقالات اخیرش صحبت می کنم در واقع منظورم اینه که مشکلی از لحاظ ایمیل فک نمی کنم باشه چون اکثرا تشکر می کنن در ایمیل که انقدر دقیق زمینه کاریشون و مقالاتو ... دنبال کردم
ولی مشکل اینه که همشون تمپلیت اماده ای دارن و لطف می کنن ارسال می کنن
خب منم در جوابشون ازشون نظرخواهی می کنن در مورد رزومه
بعد اونا دوباره می گن خوبه و تو اپلیکنت قوی هستی
بعد من میگم فقط تو استاد با زمینه موردعلاقه من در اون دانشگاه هستی من میخوام بیام اونجا فقط با تو کار کنم و میشه سوپروایزرم بشی بعد و واونا میگن اره
بعد من میگم اسمتو بذارم در اس او پی اونا میگن اره
الان مشکل اینه که اکثریت به من جواب میدن و این مکالمات رد وبدل میشه اما بی فایده کاملا
حداقل در رشته من با چند نفریکه در امریکا صحبت کردم میگن با بدون استاد اپلای کردیم و اصلا جواب ندادن بعد پنج شش ماه ایمیل زدن
خب خیلی از دوستان هم همین کارو کردن و ریجکت شدن
اما واقعا هزینه اپلای خیلی زیاده حداقل برای من
من باید الان چی کار کنم خب این مکالمات همینطوری که بالا زدم به هیچ جا ختم نمیشه
و من بسیار نگرانم که کلی هزینه بزارم و ریجکت شم یا پذیرش بدون فاند بگیرم
اگر ایمیل زدن بی فایدست حداقل روزی ده دوازده ساعتی که دارم میزنم برم سرکار دانشگاه های بیشتری میتونم اپلای کنم
میشه منو راهنمایی کنید دقیقا کجای کارم اشکال داره
من بر چه اساسی باید دانشگاه انتخاب کنم؟
مثلا از کجا بفهمم هر دانشگاه چند نفرو میگیره اون سوال ؟
تازگیا نمیدونم اکثر استادا وقتی جواب میدن چرا رییس کمیترو cc می کنن
بی نهایت ممنونم
من یه مدته برای اساتید ایمیل میزنم و ایمیلی هم که من میزنم تمپلیت نیست یعنی کاملا در ایمیل وِیژگی های خاص مربوط به تحقیقات استادو ذکر می کنم در مورد مقالات اخیرش صحبت می کنم در واقع منظورم اینه که مشکلی از لحاظ ایمیل فک نمی کنم باشه چون اکثرا تشکر می کنن در ایمیل که انقدر دقیق زمینه کاریشون و مقالاتو ... دنبال کردم
ولی مشکل اینه که همشون تمپلیت اماده ای دارن و لطف می کنن ارسال می کنن
خب منم در جوابشون ازشون نظرخواهی می کنن در مورد رزومه
بعد اونا دوباره می گن خوبه و تو اپلیکنت قوی هستی
بعد من میگم فقط تو استاد با زمینه موردعلاقه من در اون دانشگاه هستی من میخوام بیام اونجا فقط با تو کار کنم و میشه سوپروایزرم بشی بعد و واونا میگن اره
بعد من میگم اسمتو بذارم در اس او پی اونا میگن اره
الان مشکل اینه که اکثریت به من جواب میدن و این مکالمات رد وبدل میشه اما بی فایده کاملا
حداقل در رشته من با چند نفریکه در امریکا صحبت کردم میگن با بدون استاد اپلای کردیم و اصلا جواب ندادن بعد پنج شش ماه ایمیل زدن
خب خیلی از دوستان هم همین کارو کردن و ریجکت شدن
اما واقعا هزینه اپلای خیلی زیاده حداقل برای من
من باید الان چی کار کنم خب این مکالمات همینطوری که بالا زدم به هیچ جا ختم نمیشه
و من بسیار نگرانم که کلی هزینه بزارم و ریجکت شم یا پذیرش بدون فاند بگیرم
اگر ایمیل زدن بی فایدست حداقل روزی ده دوازده ساعتی که دارم میزنم برم سرکار دانشگاه های بیشتری میتونم اپلای کنم
میشه منو راهنمایی کنید دقیقا کجای کارم اشکال داره
من بر چه اساسی باید دانشگاه انتخاب کنم؟
مثلا از کجا بفهمم هر دانشگاه چند نفرو میگیره اون سوال ؟
تازگیا نمیدونم اکثر استادا وقتی جواب میدن چرا رییس کمیترو cc می کنن
بی نهایت ممنونم
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.