(26-08-2017, 10:10 PM)sa.aa نوشته: سلام .من از اداره کاریابی برای دانشگاه نامه گرفتم و برای آزاد کردن مدرک لیسانسم اقدام کردم تا اون آزاد بشه و بعد برای آزاد کردن ارشد اقدام کنم .شما اصلا نباید به دانشگاه بگید در حال تحصیل دکتری هستید. در صورتی که بفهمند نامه عدم کاریابی رو قبول نمیکنن و ارشد رو نمیتونید آزاد کنید چون تو بازه ۶ ماهه که کاریابی میشود در حال تحصیل دکتری محسوب میشید و طبق قانون بی کار نیستید. سعی کنید برای ثبت نام دکتری یه بهانه ای بیارید و گواهی موقت رو ندید. بعضی دانشگاه ها سختگیر نیستن. من تا همین الان که سال سوم دکتری هستم گواهی موقت ندارم و نامه ای هم نگرفتم و به همین دلیل تونستم مدارکم رو با عدم کاریابی آزاد کنم.
حالا موضوع اینه که من دکتری قبول شدم ولی با اینصورت بازهم میخوام مدرکمو آزاد کنم .
ولی برای ثبت نام گواهی موقت رو میخوان وما موقع اقدام برای آزادسازی آنهارو تحویل میدیم.واگر برای ثبت نام نداشته باشیمشون باید از دانشگاه نامه ببریم.
حالا موندم اگر به دانشگاه بگم دکتری قبول شدم بازهم مدرک ارشدم رو از طریق عدم کاریابی آزاد میکنن یا فقط دانشجو نبودن برای زمان صدور نامه کاریابی هست ؟؟؟؟