01-09-2017, 11:57 AM
(28-08-2017, 08:37 PM)Razi131322 نوشته: سلام دوستان. من بعد از کلی جستجو تونستم توی دانشگاه Sapienza یه برنامه ارشدی رو که برام مناسبه پیدا کنم. باهشون تماس گرفتم و گفتن شهریه برای دانشجوهای کشورهای در حال توسعه ترمی 640 یورو هست. در ضمن دوره به زبان ایتالیایه و من میخوام توی 6،7 ماه پیش رو سطح ایتالیاییم رو به A2 یا B1برسونم. به نظرتون توی این شرایط شانسم برای کسب کمک هزینه استانی میره بالا؟ همچنین اگه اطلاعاتی در مورد رم و دانشگاهش بدید ممنون میشم.
سلام
خیر، بورسیه استانی بر اساس میزان درآمد است که به ایرانیها (یه علت درآمد بسیار پایین) تعلق میگیرد. برای اطلاعات بیشتر به کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا مراجعه کنید.
(31-08-2017, 02:41 PM)Razi131322 نوشته: سلام، هموطور که توی پست قبلی گفتم یه حرفهایی با Sapienza زدم، چون ورودی اونجا توی سپتامبر هست و آزمون ایتالیایی رو گفتن که بعد از ورودت به ایتالیا ازت میگیریم و این یعنی من دقیقآ یکسال فرصت دارم برای این کار، به نظرتون معقوله که توی تقریبأ یکسال پیش رو اقدام به خوندن ایتالیایی کنم و یه برنامه ارشد به زبان ایتالیایی ثبت نام کنم؟خیر، همیشه راهی را پیش بگیرید که فقط به یک مقصد ختم نشود و در صورت لزوم بتوان به مقاصد دیگر نیز فکر کرد، اما باز هم تصمیم نهایی با شما است.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید