01-09-2017, 04:50 PM
(01-09-2017, 04:17 PM)nanophysics نوشته: با سلام
automotive دوست عزیز:
آیا راهی روشی یا کسب عنوانی وجود داره که این کمبود معدل ارشد رو جبران کنه ؟ ( ارشد من داستان داشت استادهای .... ) .
حتما پیشنهاد شما رو انجام میدم : ولی اول میگم به نظرتون وضعیتم رو بهتر کنم بعد درخواست بدم که هر بار ردم نکنن و بدونم دیگه هرچی میتونستم رو انجام دادم .
با تشکر.
سلام
دپارتمان برای مقطع دکتری حداقل معدلی را در نظر نگرفته است، اما با توجه به رنک بالای این دانشگاه موضوع معدل را مطرح کردم.
شما 4 مقاله ISI دارید و به راحتی میتوانید بر روی این مقاله ها مانور بدهید و اساتید را از توان علمی خود آگاه سازید، اگر وضعیت علمی شما را بپذیرند حتی برای نمره زبان نیز میتوانند برای شما زمان خریداری کنند.
طبق اعلام وبسایت این دانشگاه ددلاین پذیرش پاییز امسال 15 دسامبر است
Application schedule
اگر برای نمره دوباره تافل صبر کنید شاید کمی دیر بشود، هرچند معمولا اساتید تا آخرین لحظه منتظر دریافت رزومه دانشجویان هستند تا بهترین انتخاب را داشته باشند. شما برای آزمون تافل آماده شوید و نامه نگاری را نیز شروع کنید، اگر خیلی زود باشد خود استاد یا منشی ایشان این موضوع را اعلام میکنند، در ارتباط با کمک هزینه تحصیلی و سایر مسائل نیز وبسایت دپارتمان فیزیک این دانشگاه را مطالعه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید