02-09-2017, 02:10 AM
(01-09-2017, 04:39 PM)automotive نوشته: اگر به هر دلیلی نتوانید ویزا دریافت کنید، هیچ راه دومی در کار نخواهد بود، فردی را میشناختم که تمام زندگیش را برای آموزش زبان آلمانی قرار داد و پس از دریافت پذیرش به دلایلی نتوانست ویزا دریافت کند، به دلیل مشکلات پیش رو ایشان تصمیم گرفتند تا برای کشور دیگری اقدام کنند، اما دانشگاه هیچ کشوری به زبان آلمانی تدریس نمیکند، این فرد به سربازی اعزام شد و پس از بازگشت از سربازی مسیر زندگیش به طور کل تغییر کرد و دیگر هیچوقت نتوانست از کشور خارج شود.
اما اگر ایشان آیلتس یا تافل با نمره بالا دریافت میکردند، اگر آلمان اجازه ورود نمیداد به ایتالیا میرفتند، شاید هم کانادا، سوئیس، نروژ و تقریبا بیشتر کشورهای دنیا تدریس به زبان انگلیسی در مقاطع تحصیلی دانشگاهی را در برنامه کاری خود دارند و برای ایشان گزینه محسوب میشد.
اگر به هر دلیل نتوانید ویزا دریافت کنید، دیگر راه دومی وجود نخواهد داشت، حداقل همراه با زبان ایتالیایی، زبان انگلیسی خود را نیز تقویت کنید.
ممنون. البته من انگلیسیم خوبه و چند مدتی هم کار ترجمه کردم(در حد 1000 صفحه ترجمه دارم)، آیلتس 7 رو احتمالأ با 2 ماه بتونم بگیرم. ولی منظور من کلی بود و چون تو همین سایت با یه دوست دیگه شبیه همین بحث رو کردیم میخوام نظر شما رو هم بدونم. من اگه ارشد اینجا رو با ترم سه ول کنم و برم ایتالیا چقد سود میکنم؟ از نظر خودم:1. تجربه زندگی تو خارج2. این بورسهای ارگو و اینا که میدن تا حد خوبی پشتیبانی مالی میکنه3.شانس بهتر پذیرش دکترا به ویژه از امریکا4. یادگیری زبان اون کشور در حد عالی و تقویت انگلیسی آکادمیک4. شهریه بسیار کم در حد ترمی 700 یورو(که شاید حتی با بخشش هم مواجه بشه) 5. کامل ترین برنامه تحصیلی که توی ذهن دارم توسط دانشگاه های Sapienza و Naples ارائه میشه6. آب و هوای فوق العاده ایتالیا(از نظر من)7. یادگیری زبان ایتالیایی تا جایی که من پرسیدم به مراتببب از آلمانی و تا حد زیادی از فرانسوی آسونتره8. عدم بلوک پول توسط سفارت ایتالیا، (ظاهرأ) ویزای راحتتر. اما مضرات: 1. احتمال جریمه ارشد برای سه ترمی که خوندم 2. هزینه زیاد حدود 40، 45 میلیون،3. ریسک بورس نشدن و در آخر 4. اگر بورس نشم یکسال برنامه ریزیم+ بخشی از پولم برای اپلای دود میشه میره هوا