02-09-2017, 07:48 PM
(02-09-2017, 07:07 PM)Moji67 نوشته: سلام
من خودم رو باختم!
سطح زبانم خوبه. تا سطح آخر کانون زبان خوندم. چندتا مقاله انگلیسی نوشتم و کلی هم خوندم. لیسینیگ های تی پی او رو کامل میفهمم. با چندتا استاد مصاحبه کردم و مشکلی تو ارتباط باهاشون نداشتم و ازشون هم اوکی گرفتم. لغتای مربوط به تافل رو هم خوندم ولی مشکل دارم به شدت.
من از دیروز شروع کردم به به زدن تی پی او ها. اول هم از رایتینگ شروع کردم. یه کوچولو متن رو نگاه میندازم و بعد میرم سراغ سوالات. فقط هم با توجه به سوالات به متن مراجعه مبکنم یعنی متن رو کامل نمیخونم. از تی پی او 19 و 20 شروع کردم. تو تی پی 20 استرس زمان باعث کم دقتیم شد. به خودم گفتم توی 19 دیگه عجله نکنم ولی نمیدونم چرا متن رو نمیفهمیدم چندتا سوال که گذشت استرس زمان هم بهش اضافه شد.
به نظرتون باید متن رو پیوسته بخونم؟ زمان چیکار کنم؟
لیسینیگ: تو فهم مشکل ندارم. اگه پاز کنم راحت میتونم اون قسمت رو تکرار کنم اما موقع جواب دادن جزییات یادم نمیاد! شروع به نت برداری هم میکنم از کانورسیشن عقب میوفتم. چیکار کنم؟
خیلی ناراحتم چون با یکی از اساتید هم وارد فرآیند پذیرش شدم و استرس از دست دادن این موقعیت خیلی اذیت میکنه!
22 مهر هم آزمون دارم.
کککککککککککککمک!
سلام،
اولاً اینکه TPO ها رو از اول شروع کن. چون هرچی جلوتر میای یه کم سخت تر میشه (خطی نیست ولی تقریباً میشه گفت آخریا سخت تر هستن).
با انواع سوالات و نحوه جواب دادن بهشون آشنا هستی؟ یعنی کتاب تافل مثل لانگمن و دلتا و ... خوندی یا نه مستقیم شروع کردی به TPO زدن؟ اگه بلد نیستی که اول اونا رو یاد بگیر. بعد هم واسه شروع بدون زمان بزن کلاً. همه متن رو بخون و سوالا رو جواب بده. اول ببین مشکلت اینه که درک مطلبت ضعیفه یا نه فقط تو زمان نمیتونی بزنی و استرس میگیری. حالا هرکدوم باشه باید برطرف کنی دیگه. بعد یه مدت برو دیگه تو زمان بزن. نحوه جواب دادنت هم درسته یعنی اول سوال رو ببین و بعد برو رو متن پیداش کن.
در مورد لیسنینگ هم که میگی مشکل داری، رایتینگ و اسپیکینگ چی؟ چون تو اونا هم باید نت برداری دیگه. اونا رو چیکار میکنی؟ اگه جزییات یادت میره که خب باید نت برداری. ببین وقتی نت بر میداری، کلاً باعث میشه ذهنت متمرکز بشه و بهتر یادت بمونه. ممکنه تو جواب دادن اصلاً به نت ها برنگردی ولی خود نت برداشتن باعث میشه حواست پرت نشه. شاید زیاد نت برمیداری که جا میمونی؟ اگه فقط یه سری نکات کلیدی رو برداری بازم عقب میفتی؟
2 تا از بچه ها تازه امتحان دادن، شاید بتونن بهتر راهنمایی کنن.
@fatima204
@szeinalilathori