(02-09-2017, 07:48 PM)raminz نوشته: سلام،
اولاً اینکه TPO ها رو از اول شروع کن. چون هرچی جلوتر میای یه کم سخت تر میشه (خطی نیست ولی تقریباً میشه گفت آخریا سخت تر هستن).
با انواع سوالات و نحوه جواب دادن بهشون آشنا هستی؟ یعنی کتاب تافل مثل لانگمن و دلتا و ... خوندی یا نه مستقیم شروع کردی به TPO زدن؟ اگه بلد نیستی که اول اونا رو یاد بگیر. بعد هم واسه شروع بدون زمان بزن کلاً. همه متن رو بخون و سوالا رو جواب بده. اول ببین مشکلت اینه که درک مطلبت ضعیفه یا نه فقط تو زمان نمیتونی بزنی و استرس میگیری. حالا هرکدوم باشه باید برطرف کنی دیگه. بعد یه مدت برو دیگه تو زمان بزن. نحوه جواب دادنت هم درسته یعنی اول سوال رو ببین و بعد برو رو متن پیداش کن.
در مورد لیسنینگ هم که میگی مشکل داری، رایتینگ و اسپیکینگ چی؟ چون تو اونا هم باید نت برداری دیگه. اونا رو چیکار میکنی؟ اگه جزییات یادت میره که خب باید نت برداری. ببین وقتی نت بر میداری، کلاً باعث میشه ذهنت متمرکز بشه و بهتر یادت بمونه. ممکنه تو جواب دادن اصلاً به نت ها برنگردی ولی خود نت برداشتن باعث میشه حواست پرت نشه. شاید زیاد نت برمیداری که جا میمونی؟ اگه فقط یه سری نکات کلیدی رو برداری بازم عقب میفتی؟
2 تا از بچه ها تازه امتحان دادن، شاید بتونن بهتر راهنمایی کنن.
@fatima204
@szeinalilathori
از این تی پی او ها شروع کردم چون فکر میکنم نرسم همه رو جواب بدم.
کتاب که نه ولی قبل از هر اسکیل چندبار نوت فول مربوط بهش رو میبینم بعد میرم سراغ تست. تو نوت فول میگه بعد از پیدا کردن جواب هر سوال برو سوال بعد رو بخون و از جای قبلی که خوندن رو رها کردی، شروع به خوندن کن تا برسی به جواب سوال. من این کارو نمیکنم. اگه سوال جدید مربوط به پاراگراف nام میشه من دیگه بر نمیگردم از اونجایی که رها کردم تا سر پاراگراف n بخوندنم و مستقیم پاراگراف nام رو شروع میکنم! کلاً برام مهم نیست متن رو بفهم یا نه سعی میکنم با استراتژی نوت فول جواب هر سوال رو تو گزینه ها پیدا کنم.
رایتینگ ایندیپندنت 4-5 نوشتم. اما تعداد لغاتم بین 400-450 هستش. بقیه موارد رو هم شروع نکردم هنوز.
وقتی میخوام نت بردارم همه چی بنظرم میرسه که سوال باشه. سعی میکنم همه چی رو بنویسم. وقتی جمله رو میشنوم پیش خودم میگم خلاصش رو چی بنویسم که وقتی بر میگردم بفهمم چی بوده. اینجوری کلی تایم ازم گرفته میشه و عقب میوفتم. من بیشتر تو لکچر مشکل دارم. تو کانورسیشن اول نیازی به نت برداری هم ندارم!
یه سوال دیگه. چطوری میشه نمره ریدینگ و لیسینیگ رو محاسبه کرد؟