05-09-2017, 06:20 PM
(05-09-2017, 05:37 PM)امیرحسین33 نوشته: مرسی از پاسخگویی سریعتون،،،الان زنگ زدم قسمت مشاوره نظام وظیفه اونا گفتن اول باید پلیس +10 درخواست بدی و ثبت بشه بعد برو بیمارستان بستری شو و عمل کن،در غیر این صورت بعد عمل نمیتونی تا پایان تحصیلت اقدام کنی،،الان من گواهی اشتغال به تحصیل دارم و فردا صبح اگه برم پلیس +10 تمام کارام فردا انجام میشه ؟از واکسیانسیون و معاینه اولیه و ...،و حتما باید واکسن و اینچیزام الان بزنم؟ کلا اگه راهنماییم کنیین خیلی ممنون میشم که دقیقا فردا باید چیکارا کنم و کلا چه قد زمان میبره و کی ثبت میشه و اینا،چون یکشنبه عمل دارم و باید فردا تمام کارام انجام شه و بعد اینکه درخواست دادم و از اونطرف چقدر طول میکشه که کاراهه بعدیو انجام بدم چون احتمالا بعد عملمم تا دو هفته استراحت مطلقم و جایی نمیتونم برم،،خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین
خیر به این سرعت انجام نمیشود.
واکسنهای سربازی جزو واکسنهایی است که قانونا باید آنها را دریافت کنید و هیچ راه گریزی نیست. واکسنها را بعد از معاینه باید به مراکز مشخصی مراجعه کنید و آنها را دریافت کنید.
اصل مهم در مورد شما مکتوب بودن و مطلع بودن سازمان وظیفه عمومی از روند کارها و پرونده پزشکی شما است و شما نگران نباشید، به هر حال کارهای اداری روال کاغذ بازی خود را باید طی کنند و تنها راه چاره صبر کردن است.
امیدوارم عمل خوبی داشته باشید و سلامتی خود را بازیابید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید