09-09-2017, 12:30 PM
(09-09-2017, 10:27 AM)fatima204 نوشته: دوستان من چند تا سوال دارم
1- اگر به رییس دپارتمان یه دانشگاه ایمیل بزنیم و نظرشو در مورد شانس پذیرشمون بر اساس سی وی بپرسیم ؟کار درستیه یا غلط
2- دوستان من به یه استادی ایمیل زدم و ایشون گفتن برای اسپرینگ بیا و گفتن به رییس کمیته میل بزنم و ازش بپرس برای بهار ادمیشن دارن یا نه
من وقتی به رییس کمیته ایمیل زدم رییس کمیته گفتن که چون اسپیکت یه نمره کمتره از مینیمم هست ریجکت میشی
من به استاد میل زدم و ازش خواهش کردم پیگیری کنه که گفت دست کمیتست کاری از دست من بر نمیاد و من خودم دیگه پیگیری نکردم
حدودا یه هفته گذشت و دیشب رییس کمیته به من ایمیل زد که من با کمیته صحبت کردم و چون رزومت خیلی خوبه ازشون خواستم برای تو اسپیکو ویو کنن
و من پیشنهاد می کنم که تو با این چهار استاد کاری کنی که چهار استاد از گرایش متفاوت بودن و یکیشون خودش بود(رییس کمیته ) و یکی هم همون استاد اولی بود که من دیگه بخاطر بی تفاوتیش تمایل ندارم باهاش کار کنم، بنظرتون بد میشه من دیگه به خود رییس کمیته ایمیل بزنم برای ملحق شدن به گروهش
3- دوستان به من گفتن اسپرینگ اپلای کن ولی من خودم ترجیحم اینه که فال اپلای کنم چون نمیخوام شانس دانشگاه های بهترو از دست بدم بنظرتون همین که بهشون بگم برای فال ترجیح میدم بیام یا باید دلیل قانع کننده ای باشه
بی نهایت ممنونم از راهنماییتون
1- بعید هست جواب بدن. به دو دلیل: 1- باید کل رزومه ها رو دیده باشه تا بتونه نظر بده (در نظر بگیرید که هر روز ممکن رزومه بهتری بیاد) 2- فقط نظر فرد مهم نیست، کمیته تصمیم میگیره.
2- بد که نمیشه. ولی استاد خودم که تجربه چندتا پست داک داره میگفت استادهایی که سنشون زیاده و معمولاً سمت های مختلفی دارن برای کار کردن خوب نیستند چون وقتشون اکثراً پره و به اصطلاح خرشون از پل گذشته و بیشتر نون گذشته خوبشون رو میخورن و شما معمولاً مجبوری با یه پست داک لینک بشی توی اون گروه. ببینید تو گروهشون چه کسایی هستند! مقالات آخری رو که دادن یه نگاهی بندازید. اعتبار مدرک دکترا شما به اعتبار استاد رهنماتونه! تو مقاله چاپ کردن هم این خیلی کمک میکنه.
3- بستگی به رزومه شما داره و آپشن هایی که الان دارید. ممکنه زور رزومتون نرسه. در ضمن شرایط آمریکا فرق داره هر چه زودتر ویزا بگیرید بهتره. ممکنه دانشگاه بهتری برای پاییز پیدا بشه ولی شرایط اون زمان باعث بشه ویزا نتونید بگیرید (البته اگه رو آمریکا خیلی تاکید دارید).