(09-09-2017, 06:57 PM)farsang نوشته: ممنون از دوستانی که راهنمایی کردند
پس در مجموع ناهمسان بودن ارشد با لیسانس برای دکتری شانس رو پایین نمیاره و تو خود امریکا هم این که دانشجویی ارشد چیز دیگه ای بخونه عادیه ؟
فقط در مورد این که اینجا [لینک به پست] جناب Babak نوشتن
می خواستم بپرسم معمولا چه تعداد از دانشگاه ها (مخصوصا کشور های انگلیسی زبان مثل امریکا) چنین شروطی میزارن (تغدادشون کمه ،زیاده یا مثلا حدودا چند درصد) و معمولا کارشناسی برق رو برای رشته کامپیوتر (گرایش های نرم افزار،هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر) جزء لیسانس مرتبط قبول میکنند؟ البته این جور متوجه شدم تو متن نوشته بیشتر دانشگاه ها رشته های هم مجموعه رو قبول میکنند درسته؟
یا اگه ارشدت مثلا کامپیوتر باشه دیگه برای دکتری کامپیوتر به نامرتبط بودن لیسانس نگاه نمی کنند و این شرط شاملش نمیشه؟
همچنین ظاهرا برخی مباحث مثل فشرده سازی یا پردازش صوت و تصویر هم تو برخی گرایش های برق و هم توی برخی گرایش های کامپیوتر وجود داره و روش کار میکنند . می خواستم ببینم از نظر تمرکز روی مباحثی که کار میکنند اینا تفاوتی هم داره؟
@Babak@
ببین، والت دیزنی برداشت میکی موس را نشون رئیس MGM داد، یارو گفت نگه دار، این چیه؟ خانمها از موش می ترسن.
شما نباید نگاه کنی کی چی می خواد، باید ببینی خودت چی می خوای. کسی هم که تو را به خاطر چیزی که هستی تحسین کنه، بالاخره پیدا می کنی.
به قول راتان تاتا (رئیس جاگوار) : من تصمیم درست نمی گیرم، من تصمیم می گیرم و درستش می کنم .
دانشگاهی که من توش لیسانس گرفتم، قبول نکرد کامپیوتر بخونم. تو QS هم نبود، ولی سال بعدش (پارسال) از دانشگاه ۵۰۰ دنیا رشته کامپیوتر پذیرش گرفتم. گاهی وقتها کسایی که شما را آدم حساب نمی کنند، خودشون کسی نیستن.
هیچ چی عواقب نداره، در هر رویدادی فواید و ضررهایی هست. هیچ راهی درست نیست، هیچ نسخه ای کامل نیست.