15-09-2017, 11:56 AM
(15-09-2017, 10:01 AM)fatima204 نوشته: دوستان من یه سوالی داشتم
دیشب من با یه استادی در واشنگتن مصاحبه داشتم اما نکته عجیب این بود که در طول مصاحبه فقط سه تا سوال که هدفت از خوندن دکترا ، بعدش میخواهی چی کار کنی و چی کار کردی از ارشد پرسید شاید از نیم ساعت فقط دو دقیقه من حرف زدم
و خودش در مورد ازمایشگاهش دانشکده شهر فاندها ویزا و اطلاعات در مورد کلا دانشگاه داد و گفت حتی خونه گرونه اینجا
تو باید خوبی و بدی هارو بدونی حقته بعد تصمیم بگیری
اصلا هم نگران این نباش تکنیکارو بلد نیستی میای یادمیگیری نگران ویزا نباش
حتی اگه ادمیت شدی محبور نیستی با من کار کنی حق تو هر ازی میخوای بری
وتاکید کرد که دانشکده ما کوچیکه کلا شاید 4-5 نفر دانشجوی دکتری داریم اگر پذیرش گرفتی تابستون بیا کارتو شروع کن پول بهت میدم
و اینکه من ازش پرسیدم شانس من چقدره
گفت من دیرکتور نیستم باید اورال پکیجتو ببینیم نمراتتو ببینیم ریکام هاتو انگار اصلا رزوممو ندیده بود در صورتیکه اسکایپ دیگه استاد کاملا رزوممو خونده بود زود بفرست مدارکتو قبل ددلاین و به من گفت من خیلی این چند وقته سرم شلوغه ولی چون دیدم خیلی مصممی گفتم وقتمو خالی کنم باهات حرف بزنم (ریمایندر چندبار زده بودم ) این توضیحاتو نمیتونستم در ایمیل بدم باید اسکایپ می کردیم و گفت میتونی به دیرکتور پیام بزنی و نظرشو بپرسی در مورد شانست چون نظرش مهمه سوالی هم داشتی بپرس
اصلا تقریبا چیزی ازم رزومم نگفت یه جوری حس کردم هر کی بهش ایمیل بزنه واسش اسکایپ میزاره حالا شاید حس من بوده
از اونجایی که دپارتمانش کوچیکه اپلیکنت زیاد چون واشنگتنه و تعداد پذیرششون کمه وایشون هم هیچ چیز خاصی نگفت من اپلای کنم یا نه؟
خیلی ممنونم
@raminz
سلام،
اینکه تو مصاحبه بیشتر اون حرف زده چیز عجیبی نیست. خیلی ها این تجربه رو داشتن که بیشتر وقت مصاحبه به توضیحات استاد در مورد وضعیت فاند و کار خودش و ... گذشته. ببین این که میگی رزومه ات رو نخونده خیلی بعیده. وقتی به قول خودش تو این شلوغی برات وقت خالی کرده که باهات حرف بزنه یعنی خودشم علاقه داشته. وقتی میگه تابستون بیا پول هم بهت میدم یعنی دوست داره باهات همکاری کنه. خیلی از استادا در مورد این سوال که شانسم چجوریه جواب نمیدن چون واقعاً یه نفر تصمیم گیرنده نیست و نمیخواد فردا بعد از ریجکت شدن بهش میل بزنیم که تو که گفتی شانسم خوبه، پس چرا ریجکت شدم؟! اون استادی هم که قبلاً جوابشو فرستاده بودی و تشویقت کرده بود به اپلای، ممکنه تو پذیرشت تأثیر نداشته باشه ها! یعنی اگه پذیرش بشی احتمال زیادی وجود داره که تو رو به عنوان دانشجو انتخاب کنه ولی بحث پذیرش جداست. معمولاً کمیته تصمیم میگیره و ضمن اینکه اینو یادت باشه تا زمان ددلاین ممکنه دانشجوهایی با رزومه هایی بهتر از رزومه تو هم اپلای کنن. در اون صورت استاد اصلاً یادش میره که یه نیمچه قولی بهت داده و بدون شک اونایی که رزومه شون بهتره رو میگیره. حالا هم یه ایمیل تشکر بهش بزن برای وقتی که برای اسکایپ گذاشت و هم دوباره بهش بگو که دوست داری باهاش کار کنی و بپرس میتونی اسمش رو تو SOP بیاری یا نه. به اون دیرکتور هم ایمیل بزن ببین نظرش چیه. برای اپلای هم نتایج پذیرش سالهای قبل رو ببین (سایت gradcafe میتونه منبع خوبی باشه). بعد ببین رزومه ات با اونایی که پذیرش گرفتن چقدر نزدیکه. ولی به طور کلی همین که وقت گذاشته باهات حرف زده نشونه خوبی. اینا اینقدر سرشون شلوغه که بعضاً حتی وقت نمیکنن ایمیل رو جواب بدن چه برسه به اینکه وقت اسکایپ بزارن.