15-09-2017, 03:45 PM
(15-09-2017, 03:15 PM)mgorji نوشته: ممنون از پاسختون مثلا برای ی نفر با سطح زندگی متوسط در یک کشور با قیمت های معمولی دستمزد دریافتی برای RA کافی برای هزینه زندگی و شهریه دانشگاه؟
آخه این موضوع با توجه به محدودیت کار برای ی دانشجو خیلی مهمه ازتون ممنون میشم اگر پاسخ من رو بدید چون نمیشه که با این همه سختی مثلا وارد ی کشور شد و بعد دید که این دستمزد حتی نصف هزینه ها رو هم پوشش نمی ده با توجه به این که خیلی از افراد نمی تونن انتظار کمک مالی از سوی خانوادشون رو داشته باشند
چه طور باید اطلاعاتم رو در این زمینه بیشتر کنم
یک دنیا سپاس
سلام،
هزینه بستگی به نوع خرج کردن داره.
یک استاد دارم، تو دفترش یک سینک هست که توش قابلمه می شوره. اونور دفترش یک تلویزیون بزرگ گذاشته روی زمین که برای واقعیت مجازیه. چند تا ماکت آدمه که رو صورتشون عینک VR هست. وایتبرد داره و یک لپ تاپ خیلی سبک که می آره تو کلاس برای اسلایدها و فیلم ها. جالبه کلاسمون وایتبرد نداره و کل دیوار وایتبرد هست! دو تا پرژکتور هم تصویر می ندازن رو دیوار که هر وقت استاد راه رفت مجبور نشین گردنتون را برای دیدن اسلاید بچرخونین.
![[عکس: Free-Shipping-Factory-Direct-Sell-font-b...b-font.jpg]](https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1PHiKPpXXXXc2XXXXq6xXFXXX1/Free-Shipping-Factory-Direct-Sell-font-b-Men-b-font-VR-font-b-Mannequin-b-font.jpg)
حالا هم اتاقی ها، چهار نفریم که دست پخت دو تاشون خیلی خوبه و گیاهخواران. من هم غذا نمی خرم، مامانم گفت هر چند وقت یکبار غذا بخر، برنج تایلندی با روغن ژاپنی و رب گوجه استرالیایی را طبقه بالا با اجاق برقی لمسی رایگان می پزم. مایکروفر رایگان عمومی هست. قابلمه هم از هم اتاقیم هام قرض گرفتم که گفتن مطلقا توش گوشت نپز. هم اتاقی چهارم هر وقت گشنه اش می شه می ره مکدونالد می خره که لیوان نوشابه اش اندازه دسته چتر منه .....
تو قبرس یکی استاد بود، اسب خصوصی برای تمرین داشت و یک بنز این جوری:
![[عکس: 2018-SLC-43AMG-ROADSTER-011-MCFO.jpg]](https://assets.mbusa.com/vcm/MB/DigitalAssets/Vehicles/Models/2018/SLC43R/Features/2018-SLC-43AMG-ROADSTER-011-MCFO.jpg)
یکی دیگه خانمش می اومد دنبالش و ماشینش خیلی سطح پایین بود، البته پسرش را فرستاده بود آمریکا و دخترش کتاب چاپ می کرد. تو دفترش خشکبار هست و قهوه ساز. بقیه استادها زنگ می زدند قهوه براشون بیارن.
ماری کوری برای رفتن ورشو به پاریس گردنبندش را فروخت. هری پاتر زیر پله زندگی کرد. ایلان ماسک به لری پیج ایمیل زد گفت: من امشب جایی برای خواب ندارم، بیام پیشت؟ مهندسین تسلا برای نمایشگاه، سقف ماشین را با آهنربا به بدنه چسبوندن. برای حمل قطعات موشک، الوار را به صورت موازی روی زمین می گذاشتن و موشک را روش قل می دادن، از عقب چوب را بر می داشتن می گذاشتن جلو مسیر و قل می دادن، یکی از کارمندان SpaceX گفت عین مصری ها باستان.
بستگی به نوع خرج کردن داره. من 7 سال قبرس نرفتم کنسرت اندی، انواع شهرام ها و آرش و سیاوش و خانم های آواز خوان ایرانی و ترک و DJ Tiesto. یکی روز اول رفت 100 دلار تو قمارخونه باخت. یکی ماشین کرایه کرد، بالای 60 سرعت گرفت، جلو چند تا دوربین سرعت سنج رد شد و اندازه یک آیفون جریمه شد. گریه می کرد.