برای استادها بیشتر مهم اینه که شما قبلا چی کار کردین و اینکه آیا قابلیت انجام کاری که میخوان رو دارین یا خیر. یعنی اگر شما بتونید کارشون رو انجام بدین براشون بقیه چیزها اهمیتی نداره. مسایلی مثل معدل بیشتر توسط دانشگاه تعیین میشه وگرنه برای استاد اینها صرفا یک راهنما هست برای هدف اصلی که همون توانایی در انجام پژوهش هست و اگر دومی برآورده بشه اولی براشون اهمیتی نداره. به همین دلیل هم وقتی شما مثلا در دانشگاهی فوق بخونید و استاد از عملکردتون راضی باشه اصلا در مورد اینکه لیسانس رو از کجا گرفتین و معدلتون چند بوده سوال نمی کنند و پیشنهاد میدن که باهاتون دکترا هم کار کنند.
به همین دلیل بهتره عنوان مقاله تون رو بولد کنید و بیشتر با استادهایی تماس بگیرین که در همون زمینه کار کردن. مثلا بگین دیدم شما روی موضوع فلان کار کنید و من هم در این زمینه کار کردم و یک مقاله دادم خوشحال میشم بتونیم این موضوع رو ادامه بدم این هم رزومه ام. (نمی دونم این هم چه عادتیه که استادهای ایرانی دوست دارن همه جا اسم خودشون رو به عنوان مولف اصلی به مقاله تحمیل کنند در حالی که معمولا کار خاصی براش نکردن و مقاله رو دانشجو انجام داده و نوشته)
رزومه معرف مهارت های اثبات شده شما باید باشه نه چیزهایی که آرزو دارین بشین. این رو به این دلیل می گم که شما 8-7 خط سلایق پژوهشی نوشتین و خیلی جزئئ بازشون کردین. اینها ارزش چندانی نداره چون معلوم نیست شما اونها رو بلد باشین. اینها رو می بایست فوقش به 3-2 موردش که مرتبط با کار استاد موردنظر باشه اشاره کنید. اینکه برخی از اونها رو در قسمت Skills هم آوردین باید اثبات بشه (مثلا در پایان نامه بوده، کار بوده، مقاله بوده، کجا بوده؟ هر جا بوده به طور خلاصه اشاره بشه).
به همین دلیل بهتره عنوان مقاله تون رو بولد کنید و بیشتر با استادهایی تماس بگیرین که در همون زمینه کار کردن. مثلا بگین دیدم شما روی موضوع فلان کار کنید و من هم در این زمینه کار کردم و یک مقاله دادم خوشحال میشم بتونیم این موضوع رو ادامه بدم این هم رزومه ام. (نمی دونم این هم چه عادتیه که استادهای ایرانی دوست دارن همه جا اسم خودشون رو به عنوان مولف اصلی به مقاله تحمیل کنند در حالی که معمولا کار خاصی براش نکردن و مقاله رو دانشجو انجام داده و نوشته)
رزومه معرف مهارت های اثبات شده شما باید باشه نه چیزهایی که آرزو دارین بشین. این رو به این دلیل می گم که شما 8-7 خط سلایق پژوهشی نوشتین و خیلی جزئئ بازشون کردین. اینها ارزش چندانی نداره چون معلوم نیست شما اونها رو بلد باشین. اینها رو می بایست فوقش به 3-2 موردش که مرتبط با کار استاد موردنظر باشه اشاره کنید. اینکه برخی از اونها رو در قسمت Skills هم آوردین باید اثبات بشه (مثلا در پایان نامه بوده، کار بوده، مقاله بوده، کجا بوده؟ هر جا بوده به طور خلاصه اشاره بشه).
(15-09-2017, 09:19 PM)Sa Rezaei نوشته: مرسی از نظراتتون،
یک سوال دیگه داشتم و اینکه آیا به نظر شما رزومه بنده باید شلوغ تر باشه تا استاد بهش توجه کنه یا همین تغییرات کافیه؟
آخه به استادای زیادی ایمیل زدم ولی جوابی نگرفتم
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -