سلام. من 7 هفته پیش رفتم مصاحبه. پذیرش دکتری دارم فول فاند از ماکس پلانک و همه مدارک هم کامل تحویل دادم. توی رزومه و انگیزه نامه ننوشتم که دانشجو دکتری بودم در ایران. بعد از 3 هفته زنگ زدن و گفت تو رزومت واضح معلوم نیست ۳ سال اخیر چه کردی. من چون انصراف ندادم اینجا تو رزومه ننوشتم که یه وقت نگن نامه انصراف بیارم. اینو به سفارت گفتم و اونا گفتن نیازی به نامه انصراف نیست. منم تو رزومه و انگیزه نامه جدیدی که فرستادم گفتم دانشجو دکتری بودم و به دلیل اینکه تجهیزات مورد نیاز برای انجام پروژه نداشتم ادامه ندادم. و برای سفارت ایمیل کردم. الان خیلی نگران هستم این باعث بشه ریجکت بشم که بگن چرا اولش پنهان کردی. از طرفی تو این ایمیل ارسالی من از tracker استفاده کردم که ببینم کی ایمیل رو باز میکنن و پرونده به جریان میفته که البته عمل نکرد. ممکنه این مشکلی ایجاد کنه از لحاظ امنیتی؟ من دوبار تلفنی تماس گرفتم ولی هیچ اطلاعاتی به من ندادن، گفتن فقط میتونیم بگیم درحال بررسیه و صبر کنید. من خیلی نگران ریجکت شدن هستم...
پ. ن. از federal foreign office تقریبا 3 هفته پیش با استاد تماس گرفتن ولی هرچی از اداره مهاجرت پیگیری میکنم میگن پرونده نرسیده.
پ. ن. از federal foreign office تقریبا 3 هفته پیش با استاد تماس گرفتن ولی هرچی از اداره مهاجرت پیگیری میکنم میگن پرونده نرسیده.