@raminz
ببخشید من دوباره مزاحم شدم طبق فرمایش شما من بهchair اون دانشگاه میل زدم و گفتم شانسم چقدره
از اونجایی که من در ایران دانشجوی دکتری هستم در دوره دکترا در ایران من چندین واحد درسیوتی ای بودم
و دانشگاه دکترا من با دانشگاه ارشدم متفاوت
الان chair به من گفته رزومت خوبه
ولی این تی ای هایی که بودی(چقدردقیق خونده) در دانشگاهx آیا دانشجوی دکتراییی اونجا؟
من در رزومم هیچی نگفتمدر مورد دکترام و فقط در رزومم تی ای هارواوردم و الان نمیدونم چی بگم
میترسم بگم بگه پس در این سه سال چه کردی اونجا چرا مقاله نداری نمیدونه چقدر اینجا استاده من بی مسیولیت بوده که
و نگران ویزام
از طرفی هم نگم میترسم بعدا بگه در ریکام هات چرا استادای ارشدت چیزی نگفتن پس
بنظرتون راستشو بگم یا دروغ
ببخشید من دوباره مزاحم شدم طبق فرمایش شما من بهchair اون دانشگاه میل زدم و گفتم شانسم چقدره
از اونجایی که من در ایران دانشجوی دکتری هستم در دوره دکترا در ایران من چندین واحد درسیوتی ای بودم
و دانشگاه دکترا من با دانشگاه ارشدم متفاوت
الان chair به من گفته رزومت خوبه
ولی این تی ای هایی که بودی(چقدردقیق خونده) در دانشگاهx آیا دانشجوی دکتراییی اونجا؟
من در رزومم هیچی نگفتمدر مورد دکترام و فقط در رزومم تی ای هارواوردم و الان نمیدونم چی بگم
میترسم بگم بگه پس در این سه سال چه کردی اونجا چرا مقاله نداری نمیدونه چقدر اینجا استاده من بی مسیولیت بوده که
و نگران ویزام
از طرفی هم نگم میترسم بعدا بگه در ریکام هات چرا استادای ارشدت چیزی نگفتن پس
بنظرتون راستشو بگم یا دروغ
خداوند سرنوشت قومی را تغییر نمی دهد، تا وقتی که آنان آنچه را که در خودشان است، تغییر دهند.