19-09-2017, 03:49 PM
(19-09-2017, 02:22 PM)مهمان نوشته: سلام من همراه با همسرم و دخترم براى ويزاى بلند مدت كانادا اقدام كرديم در صورت ويزا گرفتن مدت اعتبار پاسپورت من دو سال و ٦ ماه باقيمانده ولى براى انها چهار سال و نيم كه در اين صورت من از همراهى انها باز مي مانم، امروز كه به شعبه مطهرى مراجعه كردم گفتند اعتبار زير ٢ سال و تعويض مى كنن كه من را شامل نمى شود چه راهى را برايم توصيه مىكنيد؟ با تشكرwakeupfarshid@gmail.com
سلام
اگر اشتباه نکنم شما حتی پس از دریافت گذرنامه جدید، با در دست داشتن گذرنامهای که ویزا در آن قرار دارد و نشان دادن آن مشکلی برای عبور نخواهید داشت، به نظر من برای اطمینان از افسرهای بازدید گذرنامه در فرودگاه امام (یا فرودگاه بینالمللی که در شهر شما وجود دارد) سوال کنید.
پی نوشت: الآن که کار از کار گذشته است و با تغییر گذرنامه شماره آن نیز تغییر میکند و سفارت ویزای شما را اعمال نخواهد کرد، اما در چنین مواردی اعلام مفقودی بهترین راه حل است و کسی از شما نمیپرسد چرا گذرنامه خود را گم کردهاید و گذرنامه 5 ساله دریافت خواهید کرد.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید