21-09-2017, 10:32 PM
(21-09-2017, 08:56 PM)Olovenly نوشته: با سلام و احترام خسته نباشیدمن فقط تجربه تافل رو دارم. برای تافل از ویدئو های نوتفول شروع کنید تا ساختار دستتون بیاد. اینکه چند پاراگراف بنویسید و ساختار هر پاراگراف چی باشه. به سایت writetotop.com هم سر بزنید و دقیق محتوای سایت رو مطالعه کنید. تا میتونید تمرین کنید که دستتون راه بیفته. اولش بدون زمان گرفتن و وقتی پیشرفت کردید و با ساختار آشنا شدید زمان رو هم در نظر بگیرید.
@Simon2007
@MaMi
@blur
@Glee
@butterfly
@Torkan
@Matinking
@szeinalilathori
@raminz
من ناشنوا هستم یعنی اصلا نمیشنوم(الان دانشجو ام) قانون معلول تو سایت رسمی تافل و جی آر ای خوندم، برای تافل دوبخش لیستنینگ و اسپیکینگ حذف میشه چون شرایط خاص دارم پس دوتا بخش دیگه مونده یعنی ریدینگ و رایتینگ هست اینا باید آزمون بدم ولی جی آر ای چیزی نگفته یعنی هرسه تا ریاضی وربال رایتینگ باید بدم
بخش ریاضی تو جی آر ای اصلا مشکل ندارم
بخش ریدینگ برای تافل و بخش وربال برای جی آر ای هست مشکل دارم فقط تستهای مختلف میزنم هم TPO هم Actual هم Bigbook کافیه؟(دوستان این ریدینگ نظر بدید لطفا)
بخش رایتینگ برای تافل و جی آر ای خیلی خیلی خیلی مشکل دارم من نوشتن انشا فارسی بلد نیستم
مشکل اصلی من تو تافل و جی آر ای فقط رایتینگ Writing هست نمیدونم چه کار کنم؟نمیدونم کدوم کتاب از صفر شروع کنم؟چندتا ساختار نمونه رایتینگ حفظ کنم تو امتحان مینویسم چطوره؟واقعا نمیدونم رایتینگ تافل یا جی آر ای کدوم سختتره؟
خیلی نگرانم این رایتینگ Writing تافل و GRE هست فقط همین
سه تا کتاب تافل و GRE(این کتاب نمیدونم چی داره برای GRE):
1-How to Prepare for the TOEFL Essay Barrons
2-Toefl Writing Success 5th
3-Barrons Writing for the TOEFL IBT 5th
اینا خونده اید چطورن؟کدوم بهتره؟من نمیدونم کدوم بخونم؟یا به ترتیب کدوم بخونم؟
من سال بعد تابستان میخوام آزمون تافل و GRE بدم(سال بعد تیر دانشگاه تموم میشه)
لطفا راهنمایی کنید
خیلی خیلی ممنون
برای تصحیح رایتینگ هم grammarly l استفاده کنید. این نرم افزار به صورت آنلاین هست و یه نکته خیلی مثبتش این هست که کلمات مترادف به شما پیشنهاد میده بنابراین برای افزایش دامنه لغاتتون خیلی خوبه به علاوه اینکه از نطر گرامری هم تصحیح میکنه.
سعی کنید قبل از شروع حتما brainstorming کنید و دلایلتون رو به صورت خلاصه بنویسید و بعد شروع به نوشتن کنید که زمان از دست نره.
پیشنهاد آخر اینکه برای پاراگراف اول و آخر یه قالب مشخص داشته باشید تا به سرعت این دو پاراگراف رو بنویسید و زمان بیشتری برای فکر کردن به محتوای انشاتون و رسیدن به دلایل خوب برای توجیه ایدتون داشته باشه.