23-09-2017, 11:17 AM
(23-09-2017, 12:06 AM)marava نوشته: سلام وقت بخیر ممنون میشم در مورد سوالات من هم راهنمایی بقرمایید.دوست عزیز سلام
بنده فارغ التحصیل میکروب شناسی پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی ارومیه (تیپ 2) با معدل 17.59 و کارشناسی علوم آزمایشگاهی از دانشگاه ارومیه با معدل 15.97 هستم. هر دو مقطعم سراسری بودم.
7 سال سابقه کار با مدرک کارشناسی بعنوان مسول فنی دارم.
دوتا مقاله داخلی دارم
یک مقاله isi ساب میت با ایمپکت 2.5 که هنوز چاپ نشده.
دوتا پاب مد همکار بودم.
یک طرح دارم.
4 تا کنگره داخلی بین المللی هم پوستر دارم.
متاسفانه امسال تو آزمون phd با اختلاف صدمی از دانشگاه تربیت مدرس محروم شدم.با توجه به اینکه فعلا نمره زبان ندارم،و پوزیشن های کاملا منطبق با فیلد کاریم را در موقعیت های دانشگاه دانمارک پیدا کردم، بنظر شما برا دکترا داخل مجددا وقت بذارم یا نه برا پذیرش از دانمارک شانسی دارم اقدام کنم؟
سوال دیگه ای که دارم چه مدت برا گرفتن کدرک زبان اکتفا میکنه؟با توجه به اینکه من سطحم کاملا متوسط و تو آزمون mhle 59 شدم.
برای گرفتن فاند با این رزومه میتونم امیدوار باشم؟یا بهتره رزومم رو تقویت کنم؟
ممنون میشم تو این وضعیت راهنماییم کنید.
کسی نمیتونه به شما بگه برای دکتری داخل بخونید یا برای پذیرش اقدام کنید، چون این یک تصمیم کاملا شخصی هست و به عوامل مختلفی برمیگرده.
اما در مورد پوزیشنهایی که اشاره کردید: تا جایی که من اطلاع دارم معمولا requirement های اولیه هر پوزیشن رو هم، همونجا اعلام میکنن، به نظرم چک کنید و ببینید چه نمره ای اعلام شده و یه آزمایش تعیین سطح (TORFL یا IELTS) بدید تا بتونید زمان لازم رو برای رسیدن سطح فعلیتون به اون سطح رو براورد کنید.
اما من مواردی دیدم که فرد تونسته به واسطه ی ارتباط خوب و تنگاتنگ با استادی که پوزیشن رو ارائه کرده و ثابت کردن مهارتها و توانایی آزمایشگاهیش در اون پوزیشن خاص، بدون نمره ی زبان و حتی بدون اینکه مدارک دانشگاهیش در دستش باشه، پذیرش بشه.
طبیعتا هر چه رزومه ی مناسب تری داشته باشید( شامل معدلها، تجربه ی آکادمیک و تحقیقاتی مشابه با یک زمینه ی تحقیقاتی، نمره ی آزمون زبان، مقاله و ...) شانس پذیرشتون نسبت به سایرین افزایش پیدا میکنه.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive