23-09-2017, 02:59 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 23-09-2017, 03:10 PM توسط automotive.)
(22-09-2017, 11:14 PM)One Man Band نوشته: با عرض سلام و خسته نباشید.سلام
من سال اخر لیسانس برق قدرت از دانشگاه غیر انتفاعی سجاد مشهد ـم. معدلم هم 14.5 ـه. ( دانشگاه توی سایت انابین سطح H+/- )
من 5 تا مدرک فنی حرفه ای مرتبط با رشته م با نمره 90 با بالا دارم. و اگه بتونم 2 تا مدرک دیگه هم میخوام بگیرم. قصد دارم فوق لیسانس رو کورسی در مورد اوتوماسیون صنعتی ادامه بدم. هنوز مدرک ielts نگرفتم ولی به زودی شرکت میکنم. کلاس های زبان المانی رو هم شروع کردم. اگه ielts 6.5 بتونم بگیرم،میخواستم بدونم چقدر شانس دارم؟
برای دانشگاههای معمولی به شرط پرداخت شهریه و هزینه زندگی، احتمال پذیرش شما وجود دارد.
نقل قول:اینکه ظاهرا داشتن سابقه کار مرتبط هم شانش پذیرش رو بالا میبره. میشه بگید چطوری باید اثبات کنیم که سابقه کار داشتیم؟ باید بیمه رد شده باشه؟خیر، فقط قبولی در کنکور ایران با رتبه عالی موثر است.
و اینکه مثلا یک سال سابقه کار مرتبط داشته باشم واقعا شانسم رو زیاد میکنه یا نه؟
==
نقل قول:و سوال اخرم اینکه شنیدم اگه لیسانس رو از دانشگاه ازاد یا غیر انتفاعی گرفته باشیم، اول باید واسه مقطع لیسانس درخواست بدیم، اونجا واحد ها رو تطبیق میزنن و مثلا میگن 20 واحد دیگه رو باید بگذرونی، یعد از پاس کردن اونا بعد باید واسه فوق لیسانس درخواست بدی. ایا این درسته؟ اگه تاپیکی در این زمینه توی سایت هست لطفا اسمش رو بگید.از این مورد بی اطلاع هستم، اما اساسا این حرف بی معنی است، یا دانشگاه و مدرک شما را قبول دارند یا قبول ندارند، پیشنیاز هم در صورت تغییر گرایش دریافت خواهید کرد و هیچ ارتباطی با ارزش مدرک شما ندارد.
پیشاپیش واقعا ممنونم از جوابتون.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید