27-09-2017, 06:54 PM
(25-09-2017, 12:20 PM)مهمان نوشته: سلام من تمام مراحل معافیت پزشکی را رفتم والان باید بروم شورای پزشکی.من خودم نمیخوام معاف بشم ومیخام برم سربازی آیا امکانش هست؟باید چکار کرد الان معاف نشد.
(26-09-2017, 10:52 PM)مهمان نوشته: سلام. اقا یه سوال واجبه واجب داشتم هرکس اطلاعات دقیق داره کمکم کنه خواهشا. من امروز رفتم دکتر قلب معاینه کرد گفت فشارت روی 14 و 10 هست. صد و چهل تومن پول سی تی اسکن میشد. گفتم ندارم بدم. گفت باشه. بعد گفت باید بستری بشی سه روز. یک میلیون و نیم هم هزینه اون میشد گفتم بخدا ندارم دانشجوام آخه من پولم کجا بود. بعد گفت برات مینویسم فشار خون داره و توضیحاتشو نوشت، و گفت آخرش مینویسم که تمایلی به بستری ندارد. و همونطورم نوشت. الان دقیقا چه اتفاقی خواهد افتاد در کمسیون؟ من برای معاف از رزم یه تیری خواستم در تاریکی بندازم ولی خیلی هزینه داره، الان پشیمون شدم و نمیخوام اصلا معاف از رزم هم بشم. حالا سوالم اینه:
"آیا کمسیون اجبار خواهد کرد که باید بستری بشی؟ آیا میتونم تعهد کتبی بدم که هر اتفاقی بیفته مسئولیتش با خودمه؟ اینطوری قبول میکنن؟"
من واقعا دو میلیون پول ندارم بدم. آیا قبول میکنن؟ لطفا کمکم کنید ذهنم درگیره
(26-09-2017, 10:55 PM)مهمان نوشته: لازم به ذکره که دکتر اصلا گیر نداد و آدم خوبی بود و درک کرد که من پول ندارم و ازم پرسید که هرچی میخوای من بنویسم. آیا نظر دکتر مهمه یا نظر کمسیون و ...؟ دکتر نوشته که تمایلی به بستری شدن ندارد ولی فشار خون دارد
سلام
اعلام کنید که به دلیل هزینه بالا منصرف شدهاید، البته اطلاع ندارم اگر بدون اطلاع در کمیسیون حاضر نشوید چه اتقافی خواهد افتاد.
فکر نکنم به تعهد نیازی باشد، فقط اعلام کنید که صرفا به دلیل هزینه میخواهید از این موضوع انصراف بدهید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید