01-10-2017, 02:03 AM
(01-10-2017, 12:24 AM)parsley نوشته: @Ebish
@automotive
طبق فرموده دوستمون: "پس از اعلام نظر داوری، شما میتوانید به صورت آزادانه مقاله خود را به هر ژورنالی که علاقه دارید ارسال کنید و قانونا و حقوقا هیچ مشکلی وجود ندارد" من بر اساس این جمله و اینکه مقاله من برخلاف وعده مسئولین کنفرانس در هیچ سند مکتوبی منتشر نشده، چنین جوابی دادم.
اگر من نتونم مقالم رو جای دیگه بفرستم، این تلویحا به این معناست که زحماتی که برای اون مقاله کشیدم هم برای من بی نتیجه بوده و هم برای جامعه علمی جهان (البته مقاله خودم رو نمی گم، منظورم نویسندگان مطرح جهانی است)، چراکه مقاله ای نوشته شده ولی منتشر نشده. بهرحال اینها تناقضات و ابهاماتیه که همچنان برای من وجود داره و ممنون میشم دوستان نظرات و تجربیاتشونو مطرح کنن...
به نظر من مسئولیت این تناقض با شخص نویسنده (خودتون) هست چون اگه با این قضیه مشکل دارید و براتون متناقض هست باید از قبل تحقیق می کردید در مورد این کنفرانس و اصلا نمیفرستادید اونجا مقالتون رو. کم نیستن کنفرانس هایی که پروسیدینگشون کلا پرایوت هست.
مثل اینه که برید پیتزا بخرید و روش بهتون سیب زمینی ندن بعد برید بگید این تناقضه! در حالیکه در هر فست فودی میگه اولش هر غذایی رو با چی سرو می کنند.
به هر حال ارسال مجدد این مقاله به جای دیگه خلاف عرف اکادمیک هست و اگه گیر بیفتید بعدا کارتون زاره