03-10-2017, 06:54 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2017, 06:58 PM توسط automotive.)
(02-10-2017, 10:25 PM)Razi131322 نوشته: سلام. دوستان دانشگاه ناپل گفته که برای پذیرش ارشد B2 ایتالیایی کفایت میکنه. اما گفتن که توی سه بخش به ترتیب ۲۴، ۱۶ ،٨ ects لازمه،. من از چند سایت انگلیسی سرچ کردم ولی واقعا نفهدیم چجوری براورد میشه. ابنها منظورشون اینه که من توی لیسانسم باید این میزان رو گذرونده باشم یا توی ارشد باید بگذرونم؟ چجوری قبل از افتادن تو مسیر پذیرش بشه فهمید که از این نظر مشکلی ندارم؟ مثلن من دانشجوی ارشدم الان ولی میخوام انصراف بدم و برم، بعد از کلی برنامه ریزی یه هو سه چهار ماه بعد بگن که qualify نیستی، زمان زیادی ازم هدر میره، اصلن این قضیه مهمه؟
من پرسیدم که جریان چیه ولی هنوز جوابی نداده، گفتن که: 1. B1 ایتالیایی که اون هم آزمونش رو توی ایتالیا بعد از ورودت میگیرم، 2. اون چند مورد ects و 3. این مورد: curriculum vitae et studiorum, to prove his/her competences and skills suitability in order to follow the course of study he/she wants to follow.حالا فکر کنم تنها راهم اینه که کارنامه م رو ترجمه ی غیر رسمی بکنم و بفرستم براشون تا نظر بدن در موردش. نظر شما چیه؟
در مورد این سه requirement اطلاعی دارید؟ چون مثلن مورد سومش واقعأ برای دانشجوی لیسانس سخته. من از کجا باید رزومه داشته باشم تا توی cvم درجش کنم؟
سلام
اول اینکه curriculum vitae et studiorum حقیقت امر این عبارت به انگلیسی ترجمه نمیشود و گوگل این عبارت را انگلیسی تشخیص میدهد
این عبارت را اگر جست و جو کنید، صرفا رزومه افراد مختلف را نشان میدهد که شاید این موضوع همان CV است!! و از شما CV خواستهاند.
اگر با این موضوع آشنایی ندارید، موضوع زیر را مطالعه کنید.
آکادمیا کافه - Resume & CV
رزومه یک دانشجوی لیسانس معمولا تسلط به نرم افزارها است، یا دانشجوی برتر بودن، اگر کنفرانس یا سمیناری شرکت کردهاید عنوان کنید، Workshop اگر شرکت کردهاید و موارد مشابه.
سطحهای مختلف زبان ایتالیایی در این لینک توضیح داده شده است و اصلا نمره ندارد.
ECTS نیز هیچ نتیجه منطقی برایش یافت نمیشود و هرچه نتیحه است از خطوط ریلی است!!
اگر لینک دانشگاه را قرار بدهید شاید بتوان راهنمایی کرد، اگرنه با خود دانشگاه دوباره مکاتبه کنید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید