18-01-2012, 12:24 AM
خسته نباشید..دیدید راحت بود فقط دفعه ی اولش سخته....مطمئن هستم که بچه های ایرانی تو مصاحبه ها اکثرشون بهتر از بچه های هندی و چینی هستند که تافل و جی ار ای بالایی دارن ولی نمی تونن حرف بزنن....
منظورتونو از حداقل و حداکثر اینجا نمی فهمم...
منظورتون طول مدت مصاحبه هست؟
جالبه که از سایر دانشگاه ها پرسیدن...اینجا رو درست کردید که صادقانه بهشون گفتید...
الان فکر کنم دیگه مصاحبه تموم شده و اون رو تموم شده در نظر بگیرید و به نظرم خوب نیست اگر موردی بوده که یادتون رفته بهشون ای میل بزنیدد...
در مورد جواب از جاهای دیگه فعلا فکر اینها رو نکنید و بهشون اطلاعات ندید فعلا...چون الان هم معلوم نمیشه جواب این دانشگاه و دانشگاه های دیگر...
خوش خبر باشید
منظورتونو از حداقل و حداکثر اینجا نمی فهمم...
منظورتون طول مدت مصاحبه هست؟
جالبه که از سایر دانشگاه ها پرسیدن...اینجا رو درست کردید که صادقانه بهشون گفتید...
الان فکر کنم دیگه مصاحبه تموم شده و اون رو تموم شده در نظر بگیرید و به نظرم خوب نیست اگر موردی بوده که یادتون رفته بهشون ای میل بزنیدد...
در مورد جواب از جاهای دیگه فعلا فکر اینها رو نکنید و بهشون اطلاعات ندید فعلا...چون الان هم معلوم نمیشه جواب این دانشگاه و دانشگاه های دیگر...
خوش خبر باشید
(17-01-2012, 07:37 PM)ice نوشته: مصاحبه در حداقل زمان گفته شده از قبل بهتر محسوب می شه یا در حداکثر آن؟ در مصاحبه از من اسامی سایر دانشگاه هایی که اقدام کردم رو هم پرسیدند و اسامی اساتیدی که در اون دانشگاه ها می خوام باهاشون کار کنم. اگر اسم همه دانشگاه ها یادم نمی آمد بهتره در ایمیل تشکر ازشون اسم ببرم یا نه؟ و این که بگن از هر جایی خبری گرفتی (مصاحبه، جواب ...) اطلاع بده طبیعی هست؟
سپاس