11-10-2017, 01:09 PM
(10-10-2017, 11:00 PM)Sa. R نوشته: با سلام و احترامدوست عزیز سلام
من کارشناس ارشد میکروبیولوژی هستم برای رشته های مرتبط مثل مهندسی ژنتیک یا رشته های مشابه برای زیست شناسی در انگلستان میخوام اقدام کنم. در کشورهایی مثل استرالیا احتمال پیدا کردن فاند کامل خیلی زیاده سوالم اینه که آیا تو انگلیس این امکان وجود داره یا خیر و چه دانشگاهایی این رشته هارو دارن؟ ممنون
به آکادمیا خوش آمدید.
ببینید به طور بالقوه منابع مالی مختلفی میتونه شما رو ساپورت مالی کنه: دانشگاه، دانشکده، استاد، صنعت، بنیاد، شرکت خصوصی، دولت خودتون، دولت خارجی و...
طبق تجربه، گرفتن فاند از انگلیس سخته چون اولویتشون اول با خودشونه بعد اروپاییها بعد بین المللیها. این سختی توی رشتههای علوم انسانی بیشتره. رشتههاش فنی و علوم پایه کارشون راحتتره.
گرفتن فاند از بنیادها هم معمولا سخته و رقابتی. مثلا بنیاد ماری کوری فاندهای خوبی میده و خیلی معتبره ولی رقابت زیادی هم روش هست. باید ببینید چه جاهایی به رشته شما فاند میده و برای فاندها اپلای کنید.
بیدردسرترین فاند، همون فاندی هست که دانشگاه یا استاد میده. هر چند خیلیها بودند و هستند که از فاندهای خارجی (خارج از دانشگاه) هم تونستند هزینههاشون رو جور کنند.
بنابراین، از طریق position موجود در lab اساتیدی که به کارشون علاقمند هستید و در اون تبهر اقدام کنید. بعد از اینکه تایید استاد رو داشتید یا خودشون grant دارن، یا اینکه باید از طریق scholarship دانشگاه اقدام کنید. دقت کنید که این scholarship ها deadline های مشخصی دارند.
ارادتمند
الهام
.If it costs your peace, it's too expensive