11-10-2017, 11:22 PM
(11-10-2017, 10:53 PM)fatima204 نوشته: این ایمیل اون صاحبخونستدوست گرامی به خاطر همون گفتم منم
Hello ,
Yes , payment must be made in advance because other tenants are interested in my apartment , your money will be transferred in a Housing Anywhere account not to me and they will hold your money until you confirm to them that the room/apartment is as described and everything is in order . The 150 euro amount will be paid only 1 time , when the booking is made and represent registration fee because I must register you with the local authorities so you can open a bank account in The Netherlands if you want and if you need it , to be able to work if you want to find a working place and to your university because they will ask for this
البته چندتا صاحبخونه در هلند به من گفتن کلا پول نده قبل اومدن اصلا
و به من گفتن خیلی مراقب این سایت ها باش وقتی رسیدی پول بده
بنظرم دکلاینش کنم بهتره ؟
الان دنیا دنیای کلاه برداریه. این هم کاملا معلکمه جریانش چیه. به هزار نفر این ایمیل رو دادن.
از راه دور وقتی پول میریزن که دوستدوستتون بره خونه رو ببینه برن املاک ثبت کنن deposit و commission بدن و رسمی.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.