18-01-2012, 11:40 AM
(17-01-2012, 07:37 PM)ice نوشته: مصاحبه در حداقل زمان گفته شده از قبل بهتر محسوب می شه یا در حداکثر آن؟ در مصاحبه از من اسامی سایر دانشگاه هایی که اقدام کردم رو هم پرسیدند و اسامی اساتیدی که در اون دانشگاه ها می خوام باهاشون کار کنم. اگر اسم همه دانشگاه ها یادم نمی آمد بهتره در ایمیل تشکر ازشون اسم ببرم یا نه؟ و این که بگن از هر جایی خبری گرفتی (مصاحبه، جواب ...) اطلاع بده طبیعی هست؟به نظر من اون زمان خیلی نمی تونه مهم باشه. اگر زمان مصاحبه خیلی کوتاه باشه خب نشانه خوبی نیست ولی اگر در رنجی بوده که خودشون گفتند بد نیست. به هر حال بسته به شرایط مثل قطع و وصل شدن تلفن یا اینترنت، کیفیت صدا، میزان تسلط به انگلیسی فرد مصاحبه شونده، میزان سوالاتی که مصاحبه شونده از اونها می پرسه و غیره زمان مصاحبه می تونه متفاوت باشه و اونها هم حداقل و حداکثر رو از رو اینها حدودی می گند...
سپاس
والا من تا حالا نشنیده بودم بگند اسم استادا رو هم بگید یا از هر جایی مصاحبه یا جوابی داشتید!! خیلی عجیبه! شاید می خوان ببینند چقدر صادق هستید و ممکنه تجربیاتی دارند که ایرانی ها قبلاً اونها رو قال گذاشتند، می خوان از الان در جریان باشند (حدس خودم هست) ولی در کل فکر می کنم نشانه خوبی باشه. اگر شما رو نخوان یا شرایط لازم رو نداشته باشید قطعاً این مسائل براشون مهم نیست و بعد از مدتی به شما پاسخ منفی خواهند داد. من که اینطور فکر می کنم.
اگر گفتنش مشکلی نخواهد داشت (دوستان باتجربه تر بهتر می دونند) به نظر من اگر موردی رو فراموش کرده بودید تو ایمیل بگید بهتره، که فکر نکنند مخصوصاً نگفتید یا صداقت به خرج ندادید.
امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه.