13-10-2017, 11:14 AM
(13-10-2017, 10:32 AM)Torkan نوشته: سلامخیلی ممنونم
فکر کنم قضیه شما تا حدی یادمه. در این مواقع معمولا منظور از راهنمایی همدردی هست یا اروم کردن طرف یا حرفاهایی گفتن که همسو با حرفهای ایشون هست.
اولا دوستاتون گفتن باید برا دکتری مجدد بری. خب یعنی شما 30 سالگی دکتریتون تموم میشه؟
اگر بله فبها المراد! بیایید چند تا خانم نشونتون بدم تازه 30 سالگی ارشد میخونن ( شما به روندهای ایده ال نگاه نکنید اینکه 22 لیسانس 25 ارشد 30 دکتری) نه اینطور نیست.
من فکر کردم شما 30 سالتون هست و تازه دکتری شروع کردین در ایران.
بله میدونم سخته به خصوص دکتری مجدد همون ارشدش هم سخته.
اگر میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید شاید راحت تر بشه کمک کرد. اگر واقعا مصمم هستید دکتری مجدد برید از دید من دکتری در ایران رو یه جورایی کمتر روش کار کنید (اگر نمیتونید مقاله بدید یا دانشگاه یا استادتون اینطوری هست که نمیشه) به دنبال درامدزایی برا خودتون باشید تا حداقل بعد 5 سال غصه نخورید ای وای چیزی نصیب من نشد اصلا در این 5 سال. هم مدرکتون رو بگیرید تا تعهد ازاد بشه و هم حداقل درامدزایی کردید. بعدا نمیگید حتما باید فول فاند برم. یه موقعیت خوب با یه نیمچه فاند میزنید بیرون.
توصیه مهم من عدم مقایسه با دوستان صمیمیتون یا ... هست. دوست صمیمی رو ول کنید. دوستی صمیمیه که تا اخر عمر با ادم باشه! بتونه مشکل ادم رو حل کنه! اومدن خارج که اومدن. که چی بشه! ایا دردی از شما دوا میکنه این حرف! ولش کنید بهش اعتنا نکنید اصلا. برید پیش مشاوران حرفه ای هم همین حرف رو میگن. همون دوستتون هم مشکل خاص خودش رو داره نگران نباشید!
مشکل ما اینه که فاجعه سازی میکنیم. علت تمام افسردگی ها همینه. ما به این دنیا برا مهمونی و خوشگذرانی نیومدیم و این جمله تا اخر عمر بر پیشونیمونه.
قضیه این تعهد مالی رو از یک مشاور دقیقا بپرسید ببینید چی هست. چقدر باید ضرر بدید اگر الان رها کنید؟ مطمین هستید؟
پ.ن: به گذشته هم که برگردید همین راه رو دوباره خواهید رفت.
واقعیتش اصلا همدردی نمیخوام
ای کاش روزیکه داشتم این راهو انتخاب می کردم فقط یه نفر بهم نقد کرده بود
بله سی سالگی مدرک در دست من خواهد بود و من باید تمام تلاشم رو بکنم که در دوسال آتی مدرکموبگیرم
یه سوال دیگه هم دارم این که اگر من احیانا پذیرش بگیرم امسال تا یه سال میتونم دیفر کنم پذیرشو ؟ البته فاندی که استاد امریکا گفته بهم میدن تی ای دانشگاه هست حدود 1700 تا با کسر مالیات و .. خالص میرسه دستم