15-10-2017, 01:52 PM
(15-10-2017, 01:14 PM)مهمان نوشته: سلام من برای معافیت چشم درخواست داده بودم . بعد از ۵ بار کمیسیون ۱۰ مرداد گفتن معافی و فیش پرداخت کردم . بعد ۳۰ًروز زنگ زدن بیا برای رویت و تو شورای عالی هم گفتن معافی و مهر زدن . گفتن برو کارتت میاد تا ۳۰ الی ۴۵ روز دیگه. امروز ۴۶ روز میگذره ! دیروز رفتم پلیس + ۱۰ گفتن وضعیت شما منتظر رویت مشمول هستش و زمان ثبت ۱۴ مرداد بود ! یعنی نزدیک ۷۵ روز پیش . دبروز بعد پلیس۱۰ رفتم نظام وظیفه گفتن هنوز تیک رییس برای شما نخورده !! . میخاستم بپرسم آیا این مدتی که گفتم گذشت عادیه ؟ برای همه اینقدر طول میکشه ؟ بنظرتون چیکار کنم ؟ چقدر طول میکشه ؟ ممنون که وقت میگذارینسلام دوست عزیز
اول تبریک میگم که معاف شدی و دو سال از زندگیت را....
بنده تجربه شخصی خودم را میگم
بعد از تکمیل فرم ها برای اقدام معافیت نظام وظیفه بهم گفت برو 4 روز دیکه باهات تماس میگیریم که برگه بهت بدهیم بری برای معاینه 3 هفته بعد تماس گرفتند رفتم برگه را گرفتم و رفتم بیمارستان ناجا که گفته بودند پرونده را فرستادیم اونجا بعد 45 دقیقه گفتند پرونده فرستاده نشده برو ستاد کل رفتم اونجا اونا هم گشتند گفتند پرونده گم شده یه برگه المثنی بهم دادند رفتم معاینه شدم گفتند جواب را خودمون میفرستیم برو باهات تماس میگیریم توی همین هفته 20 روز بعد تماس گرفتند رفتم و روز کمسیون معلوم شد کمسیون رای معافیت دائم داد و هزینه ها را پرداخت کردم گفتند برو تا 45 رز دیگه میاد کارتت دوماه گذشته بود میخواستم دانشگاه ثبت نام کنم کارتمم نیومده بود رفتم پلیس +10 که یه برگه مبنی بر تایید معافیتم بگیرم وقتی وضعیتما چک کرد گفت آقا شما هنوز معاینه هم نشدی چه برسه به معافیت رفتم نظام وظیفه گفتند نمیشه کاری کرد خودت برو دانشگاه تعهد بده که معافی بلاخره کارتت میاد و بعد از حدود سه ماه و نیم کارتم اومد
کارت شما هم میاد زیاد نگران نباش
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok