23-10-2017, 09:25 PM
(23-10-2017, 09:05 PM)Torkan نوشته: اگر منظورتون بورس دولتی هست ددا کنید این بورس خیلی چیز جالبی نیس و خیلیا رو گول میزنه !
ااین بورس اینطوریه که شما اول پول رو میدی خرج رو میکنی بعد میان بهت پول میدن. ایتالیای ها هم زرنگ شدن مثل ایرانی. البته علتش کارهای عجیب برخی دوستان که در واقع دشمن دوستان آینده هستن! کار رو خرابتر کرده. مثلا شما میرید اگر خوابگاه گیر اومد اومد نیومد میرید خونه میگیرید درس میخونید باید چند واحد بگزرونید بعد تازه قسط اول بورس رو بدن بهتون. قسط بعد سال بعد میلادی و الی اخر
دوستان عزیز به هوای بورس استانی ندید ایتالیا . الان هر کی از راه میرسه در ایتالیا رو میزنه 990 درصد میگی علت میگه بورس استانی! هر دانشگاهی هم شد شد مهم نیس!
اگر تونستید بورس خود پلیمی یا بولونیا رو بگیرید فبها وگرنه بدونید که بورس استانی شما حداقل اول باید 4000 تا بیارید
اابته دوست عزیز من به شما یه چیزی بگماااا
شما حتی اگر بورس کامل از هر کجای دنیا هم باشید دیگه بهتره یه دو هزارتا کف جیبتون باشه
سلام منظورتون از اینکه این بورس خیلیا رو گول میزنه، چیه؟ به علت امکان عدم تعلق گرفتنش یا به علت همین قضیه قسط بندی؟ اگه در نهایت به احتمال بالایی بورس رو میدن فکر کنم قسط بندیش هم بکنن باز خیلی خوبه... من توی یه فوروم دیگه پرسیدم میگن خود ایتالیایی ها هم از این بورس استفاده میکنن(بعضی هاشون) و دولت ایتالیا حداقل فعلا قصد نداره، سر بورس، بازی دربیاره