26-10-2017, 01:33 AM
- با گرین کارت هم می تونن اقدام کنند مشکلی نداره.
- من شخصا کسی که در این شرایط بوده باشه رو ندیدم (اینکه هم در لاتاری قبول شده باشه و هم پرونده ویزای خانوادگی داشته باشه) ولی مشکلی قانونی نداره. از اونجاییکه در حال حاضر مجرد هستین فقط به اسم خودتون ثبت نام می کنید و بعدا بسته به اینکه کدوم پرونده زودتر نوبتش بشه میشه همون رو ادامه داد. در مورد پرونده هایی مثل برادر و خواهر که خیلی طول میکشه طبیعتا لاتاری خیلی سریعتر جواب میده ولی در مورد همسر و فرزندان زیر 21 سال مقیمان تقریبا یک میزان زمان میبره.
- من شخصا کسی که در این شرایط بوده باشه رو ندیدم (اینکه هم در لاتاری قبول شده باشه و هم پرونده ویزای خانوادگی داشته باشه) ولی مشکلی قانونی نداره. از اونجاییکه در حال حاضر مجرد هستین فقط به اسم خودتون ثبت نام می کنید و بعدا بسته به اینکه کدوم پرونده زودتر نوبتش بشه میشه همون رو ادامه داد. در مورد پرونده هایی مثل برادر و خواهر که خیلی طول میکشه طبیعتا لاتاری خیلی سریعتر جواب میده ولی در مورد همسر و فرزندان زیر 21 سال مقیمان تقریبا یک میزان زمان میبره.
(25-10-2017, 06:52 PM)مهمان نوشته: سلام خسته نباشید. عذر میخوام یه سوال داشتم از خدمتتون.
همسر من گیرین کارت داره و ما قراره عید ازدواج کنیم.با توجه به اینکه ایشون گیرین کارت دارن و حدود 1سال و نیم دیگه سیتی زن میشه سوال اولم اینه که با گیرین کارت میتونه کارای من رو درست کنه و من برم پیشش .
و سوال دومم اینه که من اگر امسال برای لاتاری ثبت نام کنم و قبول شدم. مشکلی برای رفتنم پیش نمیاد؟چون یه پرونده مهاجرت از طریق ازدواج برام درست شده اونموقع.
ممنون از راهنماییتون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -