26-10-2017, 10:35 PM
(25-09-2017, 03:02 PM)Mahak100552 نوشته: سلام، من۲۹ سال دارم و مجرد هستم، برای ۱۵ مرداد امسال وقت مصاحبه ویزای توریستی از سفارت فرانسه گرفتم، رفتم و همه مدارکم رو تحویل دادم خیلی مرتب و کامل، اینجا طراح چند برند و کارخانه مواد غذایی هستم، بیمه، نامه مرخصی، فیش حقوقی، گردش حساب تا ۱۰۰ میلیون، مانده ۱۵ میلیون، وچر هتل، بلیط، بیمه مسافرتی، غیر از سند ملکی که نگرفتن و گفتن لازم نیست بقیه رو تحویل دادم
توضیح اینکه: ( اردیبهشت به سفارت درخواست مصاحبه ویزای توریستی دادم و ۱۵ مرداد به من وقت داد، در این بین با یک شرکت معتبر فرانسوی تولید پوشاک ورزشی برای طراحی آشنا شدم و این شرکت برای من دعوتنامه تجاری ارسال کرد با نماینده شون صحبت کردم و گفتم ۱۵ مرداد وقت ویزای توریستی دارم و ایشون به من گفت که وقت توریستی رو برم و مدارک رو تحویل بدم و ریمارک کنم که من دعوتنامه از شرکت ... خواهم داشت، من هم همین کار رو کردم) دقیقا یک روز بعد از وقت مصاحبه توریستی یعنی ۱۶ مرداد یک ایمیل که حاوی دعوتنامه تجاری و به همراهش وقت مصاحبه که همون شرکت در تاریخ ۱۹ مرداد برای من گرفته بود برام ارسال شد، ۱۹ مرداد به دفتر سفارت که حالا دیگه توی مجتمع تجاری پالادیوم هست رفتم ولی پرسنل گفتند که پرونده شما فرستاده شده به سفارت و دیگه نمیشه مدرک جدیدی رو بهش اضافه کنید یا یه پرونده جدید ایجاد کنید، باید صبر کنید تا جواب درخواست توریستی تون بیاد و امکان داره که دعوتنامه به صورت سیستمی به مدارکتون اضافه بشه در سفارت!
به هرحال جواب من اومد و ریفیوز شدم با ذکر این دلیل قصد شما مبنی بر ترک کشورهای محدوده شنگن پیش از اتمام موعد ویزای شما برای سفارت محرز و اثبات نشده)
الان نامه اعتراض رو به همراه دعوتنامه و تاریخ دقیق ارسالش و تاریخ های دقیق مصاحبه ها، باذکر اینکه دعوتنامه بعد از وقت مصاحبه توریستی به دستم رسید و مدارکم رو در مصاحبه توریستی که ۴ روز قبل از مصاحبه تجاری (که شرکت برای من گرفته بود) تحویل داده بودم، دفتر سفارت در روز مصاحبه تجاری دعوتنامه و هیچ مدرک دیگه ای رو از من تحویل نگرفت و اینکه با توجه شرایط فعلی این سفر برای من از جنبه تجاری بسیار مهمه و نماینده و مدیر شرکت فرانسوی ( با ذکر نام ) این مطلب و ضرورت حضور من رو تایید میکنه درخواست بررسی مجدد کردم و به سفارت ارسال کردم.
حالا با همه اینها شما فکر میکنید با توجه به دعوتنامه تجاری از یک شرکت معتبر و مدارک من آیا ویزا به من داده میشه یا من