28-10-2017, 08:16 PM
(28-10-2017, 12:39 PM)amirhossein73 نوشته: با سلام مرسی از مطالب بسیار مفید دوستان! میخواستم از افرادی که اطلاع دارن از وضعیت فاند و پذیرش در کره جنوبی برای مقطع ارشد بپرسم با این رزومه شانسی برای هر دو دارم در دانشگاه خوبی مثل KAIST.
کارشناسی دانشگاه آزاد علوم تحقیقات مهندسی پزشکی با معدل 16.50
مدرک تافل با نمره 93
مقاله ی ISI فعلا ندارم ولی دارم مینویسم
2 بار دستیار تحقیق بودم یکی برای پروژه ی پایانی خودم یکبار برای پروژه ای با یک دانشجوی دکترا.
1 کارآموزی 3 ماه در دانشگاه ملی سنگاپور ( National University of Singapore) NUS ) که در Singapore MIT Alliance for Research and Technology آزمایشگاه مشترک بین دانشگاه MIT و NUS گذروندم.
نرم افزار های رشتم رو به طور کامل بلدم. همچنین تعداد 6 یا 7 تا کنفرانس بین المللی که داخل ایران داشتیم رو هم شرکت کردم.
سابقه ی کار دارم تو یک شرکت تجهیزات پزشکی به عنوان طراح و مسئول فنی.
یک رتبه ی یک دارم تو مسابقه ی استارآپ های مربوط به سلول های بنیادی که زیر نظر نهاد ریاست جمهوری انجام شد.
یکی از ایده های برگزیده ی مسابقه ی ایده پردازی آلمان Falling Walls Lab 2017 در بخش ایده های ایران بودم که در بین 217 ایده از ایران منتخب شدم.
شانست خوبه، به نظرم بهتره اپلای کنی. از دانشگاه های تاپ در اسیاست و همچنین برای دانشگاههای ژاپن و هنگ کنگ هم شانس داری.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public