درود بر شما از توضیحات زیبا و صادقانه جنابعالی کمال امتنان می باشد،چند سوال دارم لطفا در صورت امکان پاسخگو باشید :
لازم به توضیح است که توسط یک دوست هلندی که از قضا شوهر دختر خاله ی مادر بنده هستند به هلند دعوت شده ام
1. اگر بلیط 2 مقصده باشد و کشور اول مثلا ایتالیا و مقصد هلند باشد شماره های 22 و 23 چگونه ثبت گردند؟(اگر کشور اول جز شنگن نباشه چی مثلا مقصد اول امارات باشه)
2. مورد 24 کدام گزینه مناسب است ؟
3. مورد 25 باید طبق مدت درخواستی در دعوتنامه لحاظ گردد؟(مثلا دعوتنامه ی من 90 روزه است)
4. گزینه های 29 و 30 باید طبق تاریخ بلیط ثبت بشن؟
5. انتخاب گزینه ی 33 برای من چیست و به چه مدارکی احتیاج است؟( طبق دعوتنامه تمام هزینه من و مادرم توسط همسر دختر خاله ی مادر تامین میگردد)
6. گزینه ی 34 و 35 برای من و مادر چگونه است؟
7. لطفا گزینه 28 را توضیح دهید
قدردان محبت شما هستم-با سپاس فراوان
لازم به توضیح است که توسط یک دوست هلندی که از قضا شوهر دختر خاله ی مادر بنده هستند به هلند دعوت شده ام
1. اگر بلیط 2 مقصده باشد و کشور اول مثلا ایتالیا و مقصد هلند باشد شماره های 22 و 23 چگونه ثبت گردند؟(اگر کشور اول جز شنگن نباشه چی مثلا مقصد اول امارات باشه)
2. مورد 24 کدام گزینه مناسب است ؟
3. مورد 25 باید طبق مدت درخواستی در دعوتنامه لحاظ گردد؟(مثلا دعوتنامه ی من 90 روزه است)
4. گزینه های 29 و 30 باید طبق تاریخ بلیط ثبت بشن؟
5. انتخاب گزینه ی 33 برای من چیست و به چه مدارکی احتیاج است؟( طبق دعوتنامه تمام هزینه من و مادرم توسط همسر دختر خاله ی مادر تامین میگردد)
6. گزینه ی 34 و 35 برای من و مادر چگونه است؟
7. لطفا گزینه 28 را توضیح دهید
قدردان محبت شما هستم-با سپاس فراوان