08-11-2017, 07:18 PM
(08-11-2017, 06:14 PM)nox نوشته: ممنون از نظر شما .. خوب من شرایطم معمولیه.. معدل ، GRE و دانشگاهیی که درس خوندم.. از دانشگاهای گروه 1 هم یکی دو مورد انتخاب کردم اما نشد.. و همچنین هزینه بالاتر از 25 تا 30 هزار تا در سال برای سفارت شاید منطقی نباشه .. برای من هم بیشتر مقدور نیست..
و خوب من سعی میکنم جوانب رو بسنجم.. و پافشاری رو روز مصاحبه مسلما بروز نخواهم داد .
بجز ارمنستان و دوبی ، جاهایی مثل لبنان یا قبرس امکان مصاحبه برای ایرانی ها نیست ؟ تا اونچا که میدونم ایم امکان قبلا بود
خواهش میکنم
پاسخ سوالهای شما در دو موضوع زیر وجود دارد. برای اطلاع دقیق، رزومه خود را با عنوان معدل، نمره تافل و GRE و مقاله عنوان کنید تا سایر دوستان بتوانند راحتتر راهنمایی کنند.
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه (فاند) از دانشگاه های آمریکا
و
[b]روادید دانشجویی امریکا F1 و F2[/b]
پاسخ سوال آخر شما این است: زمانی که آمریکا اعلام کرده 3 سفارت برای ایرانیها وجود دارد (درحال حاضر ترکیه از این گزینهها حذف شده است)، چه دلیلی میتواند وجود داشته باشد که به قبرس سفر کنید؟
شاید بهانه نبود وقت (در سایر سفارتها) بتواند کارساز باشد، اما معمولا به دلیل آشنایی پایین نتیجه رضایت بخش نبوده، در هر صورت شما تصمیم گیرنده هستید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید