11-11-2017, 11:38 AM
(10-11-2017, 09:16 PM)souran نوشته: با سلام
من دانش آموز پيش دانشگاهي رشته رياضي هستم،
در حال حاضر در تركيه هستم و در مدرسه ايراني سال آخر را تحصيل ميكنم.
معدل ديپلمم ١٩/٥٦ شد كه البته پايينترين معدلي بود كه تا بحال داشتم و سعي دارم معدل امسالم ١٩/٨٠ به بالا شود.
زبان هم دارم ميخونم كه آيلتس امتحان بدهم.
من ميخواهم براي رشته فيزيك(فيزيك نجومي)بورسيه شوم
يا در كانادا يا انگلستان،اما شنيدم گرفتن بورسيه براي كارشناسي دشوار هستش،مي خواستم بدونم آيا امكان دارد كه بتونم از يك دانشگاه انگلستان بورسيه تحصيلي بگيرم؟اگر نه به نظر شما اينكه چند ترم در دانشگاه انگليسي زبان اينجا بگذرونم بعد انتقالي بگيرم فك خوبي هست؟يا فقط هزينه ها را دوبرار كردم(چون هزينه برام مهم هستش)
و اينكه ممنون ميشم بفرماييد ك اينكه دايي من در انگلستان زندگي ميكند ميتواند تاثيري براي من داشته باشد يا خير؟
با سپاس
سلام
هیچ کس بهتر از خود شما نمیتواند به خودتان کمک کند، من مسیر را توضیح میدهم و شما پیگیر باشید.
1. بورسیه برای کاشناسی بسیار کم است (از نظر تعداد و مقدار) و معمولا ارزش آنچنانی ندارد(اما به نظر من چند دانشگاه را بررسی کنید، اگر دانش زبان مناسبی دارید، به راحتی میتوانید این موضوع را بررسی کنید، به قسمت financial aid یا scholarship یا موارد مشابه رجوع کنید، در قسمت undergraduate باید به دنبال این موضوع باشید، از بورسهای خارج دانشگاه نیز غافل نشوید.
2. این کار مناسب نیست و در بخث مالی هیچ کمکی نمیکند.
3. ایشان میتوانند مهمترین کار را انحام دهند، اگر ایشان هزینههای دانشگاه و زندگی شما را رسما به عهده بگیرند، شما میتوانید به راحتی در انلگستان (حتی در دانشگاه های بسیار معتبر) تحصیل کنید و در آینده این هزینه را به ایشان بازگردانید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید