21-01-2012, 11:43 AM
(20-01-2012, 11:53 PM)نوشا نوشته: سلامراستش با معدل لیسانس و رشته به تنهایی اصلا نمیشه اظهار نظر کرد. نمره زبان و به خصوص نمره GRE شما خیلی مهمه. دانشگاهی که ازش مدرک گرفتید و داشتن مقاله مهمه.
من 31 سالمه دارم فوق لیسانس مکاترونیک می خونم در مالزی
معدل لیسانسم13.63 هست
لطفابفرماییدمی تونم برا فاند اقدام کنم؟وبرای کدوم دانشگاهها؟واز کی اقدام کنم بهتره ؟
باتشکر
با توجه به این که معدل لیسانس شما پایینه، باید نمره GRE خیلی خوبی بیارید، معدل فوقتون رو هم خیلی بالا نگه دارید و ترجیحا در دوران فوق مقاله بدید. در اون صورت میتونید به گرفتن پذیرش و فاند از امریکا امیدوار باشید.
در مورد این که کی اقدام کنید، با توجه به این که فعلا دانشجوی فوق هستید و فاند هم میخواهید بهتره که برای ترمهای پاییز اقدام کنید و پاییز سال ۲۰۱۳ نزدیکتر زمانی هست که عملی به نظر میرسه، چون ددلاین اکثر دانشگاهها برای پاییز ۲۰۱۲ دیگه گذشته و شما باید امتحانات TOEFL و GRE رو هم بگذرونید. سعی کنید امتحانات رو حداکثر تا نوامبر ۲۰۱۲ بگذرونید و مدارکتون برای اواخر ۲۰۱۲ آماده باشه که بتونید مدارکتون رو قبل از ددلاینها ارسال کنید.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.