01-12-2017, 12:58 AM
در دولت جدید سخت گیری های بیشتری در مورد پیشینه اعمال می کنند و در کل مراحل مختلف رو بیشتر کش میدن. دو مورد از گروه F2A که سراغ دارم یکی سپتامبر 2013 پرونده اش پذیرفته شده و آگوست 2016 ویزا گرفته که میشه در مجموع حدود 3 سال (البته ایشون حدود 3 ماهی به دلیل نقص مدارک پرونده شون عقب افتاده بوده و حدود 9 ماه هم کلیرنسشون طول کشیده) و دیگری هم مه 2014 پرونده شون تایید شده و دو سال بعد در جولای 2016 رفتن مصاحبه ولی متاسفانه هنوز کلیرنسشون تموم نشده و ویزا نگرفتن. اینطور که پیداست مرحله بعد از مصاحبه خیلی طولانی شده و به حدود یک سال رسیده در حالی که قبلا در حدود یکی دو ماه بوده.
احتمال گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی مثل توریستی و دانشجویی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره در حدود صفر است.
احتمال گرفتن ویزاهای غیرمهاجرتی مثل توریستی و دانشجویی برای کسی که پرونده مهاجرتی داره در حدود صفر است.
(30-11-2017, 10:59 PM)s.ranjbaran نوشته: خیلی ممنوونم از پاسختون، بله میدونم زمانش مشخص نیست، من فکر میکردم ۱.۵ سال باشه، ولی جدیدا همسرم گفتن که جایی خوندن بیشتر از ۲ سال طول میکشه، میخواستم بدونم جدیدا کسی در جریان این کار بوده؟
و اینکه من احتمال ویزا دانشجویی برام خیلی پایینه درسته؟ بخاطر پرونده گرین کارت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -