02-12-2017, 03:49 PM
(30-11-2017, 08:25 PM)marmaq نوشته: سلام.
اول خسته نباشید میگم بهتون و تشکر میکنم از اطلاعتی که میدین.
من نیاز واقعی و جدی به مشاوره دارم لطفا تا جایی که براتون امکان داره کمکم کنید.
دانشگاه غیرانتفاعی بودم. معدل لیسانسم۱۳ هستش و ارشد ۱۵/۳۰. نمره پایان نامه م ۱۸/۲۰. یه مقاله داخلی و یه مقاله isi. ایلتس ۷. رشته م مدیریت بازرگانی هستش.
سوالم اینه که کدوم کشور ها ودانشگاهها میتونم پذیرش بگیرم؟
اگر مدرک جی مت با نمره بالا رو بگیرم، امکان تحصیل رایگان دارم؟
برای فاند باید با دانشگاه مکاتبه کنم یا اساتید دکترا؟
و اینکه برای شهریور سال ۹۷ میتونم مدارکم رو ارسال کنم؟
سلام
معدل کارشناسی شما کمتر از 15 است و معدل ارشد شما نیز پایین است، به طور کلی تعداد قابل توجهی از دانشگاه های کانادا و آمریکا حداقل معدل 15 از 20 را جزو ملزومات اصلی پذیرش میدانند.
با توجه به مقاله ISI و آیلتس 7 به نظر من بر روی کشورهای اروپایی تمرکز کنید و برای اروپا باید با اساتید مکاتبه کنید.
نزدیکترین و بهترین گزینه موجود را انتخاب کنید و با مکاتبه استاد را راضی کنید که سوپروایزر شما شود. اگر کمک هزینه کامل دریافت کنید علاوه بر شهریه، میتوانید هزینه زندگی دانشجویی را نیز پرداخت کنید و مشکلی نخواهد بود.
ددلاین دانشگاههای اروپایی مخصوصا در دوره دکتری متغیر است و باید از همین الآن به دنبال پوزیشن باشید، استاد که پاسخ قطعی خود را اعلام کرد، اپلای کنید(مدارک را ارسال کنید و هزینه اپلای((درصورت وجود)) پرداخت کنید و سایر مراحل).
نکته: معدل شما پایین است، پس اگر پاسخ قابل قبولی نشنیدید، دلسرد نشوید و حتما در دانشگاههای متناسب با رزومه خود اپلای کنید (آلبته ابتدا باید مکاتبه کنید).
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید